Ahne, itsekäs, kiusaaja... Brittiastrologi listasi horoskooppimerkkien pimeät puolet

Ahne, itsekäs, kiusaaja... Brittiastrologi listasi horoskooppimerkkien pimeät puolet

Kuva: <span class="photographer">Shutterstock</span>

Tiedätkö, mitä vähemmän mairittelevia piirteitä sinun horoskooppimerkkiisi liitetään?Lue koko juttu

Sivut

Kommentit (70)

Vierailija

Neitsyen "pahat puolet" -horoskooppi oli ihan samanlainen kuin hyvät horoskoopit.  :) Pikkutarkka ja terveydestä kiinnostunut.

Muut horoskppit olikin sitten oikeasti kamalia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
skorppari vaan

Minä olen skorpioni ja olen koko ikäni ollut ujo ja muita huomioonottava. Minua kiusattiin ala-asteella sen takia että olin se luokan hiljainen kiltti tyttö jonka kanssa kaikki tulivat aluksi hyvin toimeen (ennen kuin yksi tytöistä aloitti kiusaamisen). Nykyään saan töissäkin kuulla työkavereilta että olen liian kiltti asiakkaille jotka raivoavat päin naamaa ja että minun pitäisi sanoa kovemmin takaisin sellaisille jotka menee henkilökohtaisuuksiin. Minäkö siis olen kostonhimoinen ja heikompiaan halveksuva :D Tosin skorpioni on aina kaikissa horoskooppijutuissa se mustasukkainen, kostonhimoinen ja muita halveksuva itsekeskeinen ihminen.

niki71

herkkä tuli sielu mutta nopesti leppyvää sorttia, toisinaan loputtomalta tuntuva pinna ja anteeksi antavainen ja aina riidan jälkeen se joka hieroo sovintoa mutta jos liian kanssa on loukattu ja ei tajua pyytää anteeksi tai edes yritää sovitella saa halventavan inhon niskaansa...periksi antamaton kuin myös haaveilija...eli hieman kaks jakoista eli kaksonen.

pakko oli kirjoitella sillä oli sen verran mustamaalattu kuvaus kaksosista....

ja meistä jokaisesta löytyy ne narut joista vedellään että huonot puolet tulee hallitseviksi sillä me kaikki ne omataan riippumatta horoskoopista.:)

Sumerilaisten taivaankappaleet...

Kärpästen kohtalo kirjoitti:
mites ne kärpäset? olen horoskoopiltani kärpäset mutta niistä ei ollut mitään :(

Minä olen marsu. Koskaan en ole kuullut minäkään mitään kielteistä merkistäni.

sipuli

Olen Kalat ja tunnen siis ihan oikeasti usein olevani uhri, mutta tuo manipulointi ... Se sopii, sen taidon osaan ja käytänkin sitä välillä .. Pakko muuten saisi tyytyä puremaan kynsiään ...

Kata

Voi voi. Juttu laadittu aivan samalla tavalla kuin kaikki muutkin horoskoopit. Yksi tarina kirjoitetaan kaksitoista kertaa täysin ympäripyöreästi.

kala vain

Olen kala,mutta se mitä kalasta kirjoitettiin, ei minun kohdalla ainakaan pidä yhtään paikkansa,autan aina toisia,mutta itse en saa koskaan apua muuta kuin rahan varjolla,en kadehdi ketään kohtelen muita niinkuin haluan minuakin kohdeltavan .

Haleja ja pusuja kaikille nais...

Joo ei kannata todellakaan surullinen, jos ei ole skorpparin piirteet ei sovi... Astrologiassa aurinkomerkki määrittää egon( saatanan) koon. Ja sitä voi käyttää huomaamaan sen pirun, joka haluaisi tukkia kaikki aistit pelolla, vihalla, nautinnoilla ja himolla,työntäen oikean minän tautalle... Sen kaikkia rakastavan olennon( jumala a.k.a. universaali rakkaus, kundalini, nirvana, moksha, zatori jne.) joka on meissä kaikissa asustaa.

nti skorppari

Komppaan..oon itse ollut myös kiltti ja auttavainen ja tosi ujo. Mutta täytyy myöntää, että jos minun kanssani mennään liian pitkälle,löytyy minusta se voimakaskin puolustus. Se on niin paljon kasvatuksesta kiinni,mitkä puolet pääsee esiin. Minulla esim. oli hyvin ankara skorppari-isä...

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat