Kommentit (6)

voivoi

Aika ylimielinen pyhimys jos ajattelee, että hän on täydellinen ihminen jossa ei ole mitään vikoja. Ilmankos Juno ei viihtynyt tuon kauempaa Jannan seurassa.

Jannan puolella

Eihän Janna sanonut olevansa täydellinen ihminen, vaan syytön avioeroon johtaneisiin syihin. Uskottomuuden hyväksyminen ei ole hyve, eikä sen vuoksi eron hakeminen väärin.

Q

Sanoiko Janna olevansa täydellinen? Ei, eikä varmasti sellainen ihminen edes ole, mutta syytön hän on silti puolisonsa pettamisjupakkaan. Hyvä että teki pesäeron h-heikistä! Jannaa on turha syyllistää kevein ja väärin perustein. Ja olen iloinen että hän osaa arvostaa itseään.

Vierailija

Joo, aika mielenkiintoista että pettäjän jättänyttä syytetään ylimieliseksi pyhimykseksi. Miksiköhän on niin vaikea ymmärtää, että pettämisen syy on aina ja ainoastaan vain pettäjässä itsessään? Vaikka suhteessa olisi kuinka vaikeaa ja arkista sun muuta hirveää, pettäjä itse päättää pettää, kukaan ei siihen pakota. Hänhän voisi olla pettämättäkin, eikö vain? Oma valinta siis. Petetyn kannattaa tietenkin pohtia sitä miksi tuli lähteneeksi pettäjän matkaan.  

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat