Kommentit (3)

AK

Niinpä. Kun ei ole omaatuntoa, on helppo toimia. Toisella on (oli) eikä se oikein tullut toimeen sen kanssa mitä oli tullut tehtyä.

En sitten oikeasti tiedä kumpi on parempi.

rape

Tuo on minusta juuri Jari Isometsän suuri ongelma. Koska ei välitä mistään, niin se mahdollistaa mitkä tahansa keinot, jotka edistävät omaa etua. Kyseisen herran vuoksi lopetin 90-luvulla hiihtourheilun seuraamisen. Nyt näyttää hallitukseen pesineen samanlaisia tyyppejä.

Sanonta "don't trust smiling people" pitää edelleenkin hyvin paikkaansa.

kiitos tuo juna meni jo..

Eiköhän tuo aihe ole jo käsitelyt tehtyä ei saa tekemättömäksi!Varmaan jokainen hiihtäjä on ristiinaulittu miljoonaan kertaan ..ihme jumputusta eiköhän tämän aiheen voisi jättää jo omaan arvoonsa ja mennä etipäin..tuo on vain hiihtoa katsokaa peiliin missä maailma makaa pitääkö junnata paikoillaan  ..hankkikaa elämä ja päivittäkää tietonne! Tästä jutusta  luulisi hitaan hämäläsenkin saavan jo tarpeeksi mutta ei moitetta  riittää  .juu ei  kiitos antakaa jo olla kaikki puhtaan omantunnnon omaavatkin ja joku sanoi lopettaneen hiihdon tämän takia miksi?ei kukaan lopeta hiihtoa jos joku toinen  on tehnyt virheen elämässä täytyy olla aika kehno itsetunto jos niin tekee..tsemppiä Jarille minulta tuntemattomalta ..ei jaksa enää tavankaan sunnuntaihiihtäjä  tätä  kestoaiheitta!..

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat