Selvittämätön nivelkipu.

Marja Magdalenan mies

Nivelkivut alkoivat hiljalleen ja levisivät ympäri kehoa kaikkialle vuoden aikana. Olin ollut ulkomaalaisella lääkärillä 2014 syksyllä, joka määräsi salvaa hiertymän hoitoon. Mitään sukupuolitauti testiä ei otettu, enkä sellaista epäillyt, koska olen itse uskollinen ja vaimo ei ole kiinnostunut seksistä.

Nivelkipuihin otettiin 2015 syksyllä testit verestä ja virtsasta, mitään sukupuolitautia ei havaittu. Muistiini palasi vaimon ystävä perhe 2014 kesällä, nainen oli katketa miehelle, mies oli saanut klamydian jostain.

Vaadin uusia testejä klamydian toteamiseksi, listaan lisättiin punkin aiheuttama borrellioosi testi ja reuma. Ei mitään, tosin klamydia testiä ei tehty verestä. Epäilin kuitenkin klamydiaa, kuvien perusteella netistä. Apu löytyi, myös netistä, sain tilattua suoraan lääkkeen ja ei tarvinnut maksaa terveyskeskuskäyntiä 17,- sekä käydä jonottamassa apteekissa. Lääke tuli kotiin vain 45,- ja ei tarvinnut nöyryyttää itseä arvauskeskuksessa naislääkärille. Euroclinix oli palvelu ja lääke Doximycin, vaikuttaa klamydiaan ja borrellioosiin sekä muihin hyppykuppiin. Auttanut jo 3 päivän jälkeen, eli jos nivelkipuja niin kannattaa koittaa. Apu voi olla lähellä.

No, nyt on avioero paperit täytössä.

http://fi.euroclinix.net/klamydia.html

Kommentit (1)

Vierailija

Aina todella ikävää lukea tällasista tapauksista. Hyvä, että osasit itse epäillä klamydiaa ja lääkkeet auttoivat. Ei nyt toki ehkä kuitenkaan kaikkien nivelkivuista kärsivien kannata rynnätä suin päin klamydialääkkeitä tilaamaan, mutta tässä tapauksessa siihen oli varmasti aihetta, kun oli epäilys muutenkin olemassa. Nopealla vilkasulla vaikuttaa ihan mielenkiintoiselta sivustolta tuo. En tiedä onko muilla kokemusta tuosta Euroclinixistä, että onko millainen palvelu? 

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat