Kommentit (8)

Richard Gere

Äärettömään määrään ominaisuuksia ei kuitenkaan kuulu siro, seksikäs kotiäiti, kuka tykkää maskuliinisesta miehestään?

Ääretön saa feministisessä universumissa aika ahtaat rajat. Kuten aina.

JackInTheBox

Feminismi on uskonnollinen aate, joka nykymuodossaan antaa kaltaisillesi toimittajille alustan levittää seksististä, miehiin kohdistuvaa vihapuhetta. Onneksi maailma on muuttumassa ja meitä feministisen propagandan kyseenalaistajia on päivä päivältä enemmän. Tasa-arvo? Kyllä! Feminismi? Ei!

Vierailija

Onhan se nyt aivan ilmeistä, että jos toisen vessan edessä ei ole jonoa ja toiseen on pitkä jono niin sen pitkän jonon päässä täytyy olla jotain erityisen hyvää mitä kannattaa vaikka paskat housuissa odottaa. Ainakin baareissa tuntuu toimivan.

mielenkiintoista

Ei minulla ole mitään naisjohtajia ja tasa-arvoisempia palkkoja vastaan, mutta kyllä mielestäni tasa-arvo voi mennä liian pitkälle. Esimerkiksi vähän aikaa sitten jotkut vaativat naisille oikeutta kulkea rinnat paljaana kadulla, koska rintojen peittäminen on "seksististä" (eli siis rintojen paljastaminen ei ole..? ja teinitkin saisivat sitten kulkea vapaasti ilman paitaa ja rintaliivejä?) Ihmiset eivät ikäänkuin ajatelleet tekojensa seurauksia.

Ongelma on se, että ihmiset ovat erilaisia, mies ja nainen ovat erilaisia, ja siitä ei miksikään pääse vaikka kuinka yritettäisiin väkisin tehdä kaikista samanlaisia. Maalaisjärki kannattaa siis pitää päässä.

Minusta on myös jotenkin outoa, että koko käsite ja sana "feminismi" on jo itsessään tasa-arvon vastainen. Jos mies sanoisi olevansa "maskulinisti", niin eihän kukaan pitäisi häntä tasa-arvon kannattajana. Mielestäni monet feministit eivät ole yhtään parempia kuin jotkut vaimojaan huonosti kohtelevat miehet.

Odotan myös, että tämä postaus tyrmätään täysin ja minua nimitetään kaiken maailman naisten vihaajaksi, koska internetissähän ei toisten mielipiteitä hyväksytä ja vastustajien mustamaalaaminen ja haukkuminen on arkipäivää...

Mielenkiinnotonta

Nimimerkki mielenkiintoista on: mies, perussuomalainen,  rasisti, melko varmasti bi-seksuaali tai jopa kaappihomo-saattaa toki muuta väittää- heikko koulumenestys,  saa jonkinlaista nautintoa henkistä mielihyvää palkintoa onnistuessaan ärsyttämään tekstiensä mahdollista lukijaa eli kokee myös tämän kirjoituksen siten. Melko huono itsetunto, osittain tai kokonaan impotentti ehkä jostain fyysisestä sairaudesta tai tuon seksuaalisen epävarmuuden vuoksi, luultavammin epäonnistunut ihmissuhteissaan eikä luultavasti näe että on itse ainakin osasyyllinen tuohon asiantilaan, saattaa olla teini-ikäinen tytär, mahdollisesti itselleen turvallisissa olosuhteissa väkivaltainen itseään heikompia kohtaan, kiusaaja,  perimmiltään pelkuri, alkoholismiin taipuvainen sekä omalla tavallaan melko taitava manipuloimaan ihmisiä omaksi hyödykseen. Mahdollisesti ongelmallinen äiti/isä suhde tai jos eivät ole enää elossa niin ei ole pystynyt käsittelemään asiaa kunnolla. On muuten oikeassa;  perimmiltään hän halveksii ja vihaa naisia on myös luultavasti pahoinpidellyt oletettua lastensa äitiä tai ainakin alistanut tätä henkisesti jne.

Tiedä sitten osuinko oikeaan, mutta tällainen vaikutelma minulle tuli, saatan toki olla väärässäkin ja melko varmasti mielenkiintoista ei asiaa myönnä vaan tuomitsee minut miten ja mitä nyt sattuukin keksimään.Toivottavasti ei kuitenkaan ala mustamaalata tai haukkua, vaikka se onkin tämän uhriutuvan persun mielestä arkipäivää lähes rutiinia hänen elämässään ja toiminnassaan... 

PS:

Ajattelin kuitenkin että olisi sääli olla palkitsematta tuota kirjoitusta vastauksella, kun näkee miten raskaan ajatus ja kirjoitustyön takana se on ollut.

Demokraatti

Nykyään sana " tasa-arvo " jo tarkoittaa pääasiassa feminismiä ja miesten syrjintää. Joissakin maissa todellakin tarvitaan tasa-arvoa, sitä ei voi kiistää, mutta Suomessa naisten asema on jo sen verran hyvä, että voisi feministit jo tukkia sen suunsa ja hyväksyä myös sen faktan, että miehet ovat myös tässä maailmassa.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat