Kommentit (8)

Omalla kokemuksella

Kurkku ja salaatti menee parissa päivässä huonoksi, jos ne jättää huoneenlämpöön. Joidenkin asioiden osalta tämä artikkeli on tasoa 'Huoneenlämpö on lähempänä kananmunan oikeaa säilytyslämpötilaa, mutta jääkaapissa se säilyy pidempään.'

Tosiasia

Juureksia, vihanneksia ja hedelmiä varten olisi hyvä olla oma kylmiö, kellari tai muu säilytystila, jossa olisi noin 10-15 astetta lämmintä. Mutta koska harvalla on sellaista, niin jääkaappi on parempi kuin huoneenlämpö. Huoneenlämmössä moni tuote menee huomattavasti nopeammin pilalle kuin jääkaapissa.

Puikula

perunat kuivassa ja pimeässä ja lämpimässä? kellarin kyllä ymmärrän mutta eipä varmaan paria päivää kauemmin pärjää kaapissa huoneenlämmössä pilaantumatta

kontulasta

Itse pidän kaikkia artikkelin tuotteita jääkaapissani kevät kesä syksy! Syy: Asuntoni pieni ! Keskilämpö-tila noin plus 30 ,kyseiset vuoden ajat sisällä.Auringon noususta laskuun,paahtaa ikkunoista sisään ja lämmittää kerrostalon seinää.

Vierailija

Eiköhän tuossa voisi pitää sääntönä sitä että missä lämpötilassa tuotteet raaka-aineena ovat kaupassa niin sama toimiii kotona.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat