Kommentit (12)

Hologrammi

Naisen 32 luusta koostuuva mekaaninen liitukauden aikainen aivokoneisto joutuu rupsuttamaan ylikierroksilla koko ajan niin onhan se selvä että väsyttää....

naiset valvoo

Se on eri asia mitä tarvii ja mitä saa. Sitten vielä kiitetään kauniisti omasta mahdollisuudesta nukkua naureskelemalla naisen kroonisesta väsymyksestä johtuvalle hönöilylle.

Vierailija

On kyllä upeat lähteet taas näille väitteille. Missä tieteellinen näyttö naisten aivojen ylivertaisesta monimutkaisuudesta? Ihan naurettava artikkeli, kun ei ole viitettä mihinkään järkevään tutkimukseen tai todistusaineistoon.

Vierailija

Monen asian ja tekemisen hahmottamista, saati sitä "multitaskaamista" ei aivan heti empiirikko feminiiniksi piirteeksi miellä... Monimutkaisuus tarkoittanee umpisolmua tässä? :)

Sukmee

Multitasking eli toisin sanoen keskittymisvaikeus ja ylivilkkaus. Tämä adhd oireyhtymä on puettu näin hienoon sanamuunnokseen. Mieluimmin teen yhden asian loppuun kuin juoksen jokapaikkaan ja en saa mitään loppuun. Siinä se on se miesten ja naisten eroavaisuus.

Ulex

"..naisen aivot toimivat eri tavalla - eli monimutkaisemmin - kuin miehen aivot."

On tutkittu, että ranska on maailman älyperäisin kieli. Tutkimuksen tekijä oli ranskalainen, ilmeisesti mies. Jos hän olisi ollut ranskatar olisi todettu, että ranskalaisNAISTEN ajattelu on maailman älykkäintä (tai sen tulkinta vaatii poikkeuksellisen suurta älyä). 

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat