SIVEYTTÄ MIEHELLE SIVEYSVYÖLLÄ

Sirpa

Mitä mieltä olette miehen seksuaalisuuden kontrolloimisesta siveysvyön avulla? Minä laitoin aviopuolisoni siveysvyöhon viikko sitten. Olen itse 30 vuotias nainen ja mieheni on 35 vuotta. Seksi alkoi hiipua totaalisesti 2-3 vuotta sitten. Minulla olisi haluja ollut mutta miestäni ei kiinnostanut. Syykin selvisi: netin selaushistoria paljasti, että mies oli addiktoitunut nettipornoon. Kysyin asiasta, jolloin mieheni tunnusti masturboivansa useita kertoja päivässä tietokoneen äärellä. Ei ihme, ettei hän jaksanut seksiä kanssasi. Koska kaipaan läheisyyttä ja rakastan miestäni, asetin hänet valintatilanteeseen: suhde jatkuu siten, että kontrolloin hänen seksuaalisuuttaan (masturbointi kielletty) tai suhde päättyy tähän. Aviomies valitsi ensimmäisen vaihtoehdon. Yhdessä tutkailtiin seksiliikkeiden nettisivuilta erilaisia siveysvyömalleja. Päädyimme muoviseen CB6000 malliin. Emme kuitenkaan tilanneet siveysvyötä netistä vaan kävimme seksiliikkeessä ostamassa CB6000. Aviomies oli kyllä vähän nolona, kun naismyyjä esitteli siveysvyövaihtoehtoja. Ja kun valitsimme CB6000, myyjä totesi sen pitävän hieman suuremmankin vehkeen kurissa ja kumppanin nuhteessa". Nyt miehelläni on siveysvyö ja hän ei enää voi runkata minulta salaa. Yhdessäolo on lisääntynyt ja hellyydenosoitukset palanneet. Annan luvan ottaa siveysvyö pois toistaiseksi kolmen päivän välein ja silloin harrastamme seksiä. Tietääkö muuten joku kokeneempi nainen miten pitkän ajan miestä voi yhteenmenoon pitää siveysvyössä?

Sivut

Kommentit (27)

Vierailija

Kun mies on tottunut vyöhön (ei enää hankaa tai aiheuta turhaa epämukavuutta) voi aikaa alkaa pidentämään. Ensin viikko, sitten kaksi.. Meillä mies saa laueta kerran kuukaudessa. Seksiä harrastetaan kuitenkin useammin. Etsi netistä karazza termi, niin ymmärrät. Samoin kun suuhoitoa hän antaa nykyään todella mielellään, vaikka ei edes itse saisi mitään vastineeksi.
Mies on kiimaisena kun nuoruusvuosina ja pörrää ympärillä kun herhiläinen. Täydellinen kapistus!

cb6000s

Minulla on cb6000s, muuten samanlainen kuin teillä, mutta vähän pienempi. Oma kokemuksen mukaan sitä voi pitää 8 päivää, sitten se on jo pakko ottaa pesun ajaksi pois.

Tarkoitus olisi hankkia mature metal Jailbird merkkinen siveysvyö. Se tehdään mittojen mukaan eikä sitä tarvitse ottaa pesun ajaksi pois.

diva

Antaa kyllä hyvän mahdollisuuden kontrolloida kumppania tuo siveysvyö. 

Pitäis ottaa enemmän selvää noista vöistä ja hankkia omallekkin miehelle.

Matias

No niinpä. Kannattaisikohan teidän ennemminkin keskustella miestenne kanssa niistä syistä mitkä johtavat mieluummin nettipornin pariin kuin kullan kainaloon. Siveysvyön luulisi vaan pidemmän päälle turhauttavan miestä mikä mahdollisesti ajan kanssa lisää ongelmia suhteessa.

Aasintuntija

2015 tammikuussa esitin omalle vaimolle ko. "leikkiä". Aluksi oli tosi vastustelevainen ja piti hommaa pervona. Olin kuitenkin fantasioinut ajatuksesta tosi kauan ja kun en tästä nuorene, ajattelin, että siltikin voisimme kokeilla.

Aluksi meni niin, että olin parisen päivää penishäkissä ja vaimo jätti aina avaimen töihin lähtiessään eteisen pöydälle. Homma oli tosiaan pitkään vain pientä leikkiä keskenämme. Muutama viikko sitten tulikin muutos: Rouva ilmoitti, että olet muuten sitten lukossa niin kauan, että 15kg laihdutat!

Asiaan saattoi vaikuttaa, että joitakin päiviä sitten häkissä nuolin ja lirputin emännän useisiin orgasmeihin. Tuntui tykkäävän ja ilmeisesti mun oma frustraatio kiihotti vaimoa aika tavalla. Kuulemma kivaa "kun en sotke paikkoja nesteilläni"...

Vierailija

Kuulostaa mielenkiintoiselta. Tuommoisessa saunaillassa voisi käydäkkin. Minun siveysvyöstä ei taida tietää kukaan, vaikka käytän sitä lähes 24/7.

sauce de poisson

Aika kiihottavavia nämä keskiaikaiset rautaiset naisten siveyspannat, jossa on munalukko sivussa. Olis kyllä tarpeen eräille tutuille. Höhhöh vitsivitsi.

Vierailija

Siveysvyö näyttää yleistyneen mikä ei ole ollenkaan huono asia. Tänäpäivänä siveysvyö näytää olevan paljon yleisempää miehillä kun naisilla. Tämänkin kirjoitti sinkku mies siveysvyössä.

nakamura

Voiko miesten siveyspannan kanssa pyöräillä. En ole tutustunut malleihin, mutta kun pyöräilen päivittäin niin vastaantulevat naispyöräilijät alkavat häiriöksi asti kiihottaa.  Mikä neuvoksi. Ei kehtaai aina ruveta muistelemaan jo edesmennyttä mummoa.

51v.vikaa vintis

Nakamura korjaa. Niinkään vastaantulevat naispyöräilijät eivät ole ongelma, vaan kun joutuu kilometritolkulla roikkumaan jonkun naispyöräilijän perässä niin siinä tarvitaan jo jonkinlaista siveysvyötä kun pääsee kotiin.

Kaija

Minkä takia pitää rajoittaa toisen tekemisiä? Minua ei haittaa mitä mieheni tekee. Jokainen saa itse päättää "harrastuksensa" ei ne muille kuulu, ei edes aviopuolisolle. Minulle mieheni seksuaaliset toimet parisuhteemme ulkopuolella antavat luvan minunkin toimia haluamallani tavalla.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat