Kommentit (4)

Ihme yleisöä...?

Se yleisön Sami oli kyllä naurettava, vaikka arveli vastauksen D olevan oikea, lähetteli terveisiä ja korosti jotenkin nyt itseään. Lapsellinen mies!

Ja kun neljä ihmistä vain nousee, on hyvä mahdollisuus päästä " esiintymään" ja tuomaan nyt itseä ja perhettä esiin. Harmi, että Petteri putosi, olisi varmasti tiennyt paljon, jos olisi tullut todellisia, tärkeitä kysymyksiä.

Tämä oli jo toinen kerta, kun viisaan ja tietävän oloinen kaveri saa liian vaikeita kysymyksiä ja varmasti siltä alalta, minkä on ilmoittanut heikoksi kohdakseen.

Tuolla ei kannattas kertoa, mitkä asiat kiinnostaa ja mistä tietää, kun kysymykset valitaan sitten varmasti eri aiheista. Ei niitä etukäteen ole valittu, vaan vastaajien mukaan!

Visailija

Olihan tuo liian vaikea, kummasti kysymysten vaikeustaso heittelee tuossa. Useasti ennen tuota 1000 euron kynnystä on vaikeampia kysymyksiä kuin kymppitonnin tienoilla. Itse olisin tiennyt, kun on tullut kyseinen kirja luettua. Ehkä pienellä järkeilyllä Petterikin olisi saattanut oikean vastauksen päätellä, sillä Chinaski on Bukowskin kirjoja varten luoma alter ego, ja nimikin on samankaltainen kuin kirjailijalla. Mutta nyt yleisöstä ei oikein ollut apua, ja kaverikin puhelimessa antoi väärän vastauksen, joten eipä tässä voi kilpailija oikein mitään.

Pillkayes

5000€ kysymys oli pari vikkoa sitten että mikä ei kuulu joukkoon  Tiivitaavi .LaaLaa, Pai ,  Iines. Äidiltä jolla on 3 lasta iäältään 5-15 vuotta. 

Ritge forester

Eihän tuossa ole mitään järkeä iskeä tuollaista kysymystä heti alkuun.. Kuka nämä kysymykset oikein laatii? 700e kysymys. Eikö vaikka 6ekaa kysymystä voisi olla yleissivistykseen liittyviä kysymyksiä. Tämä ei ainakaan ollut. Joku voisi ottaa vttuiluna.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat