NAISTENPÄIVÄN KUNNIAKSI, TASA-ARVON UTOPIASTA

reima

Arvon ministerit

Vanhat sloganit, “samasta työstä sama palkka ja naisen euro on 0.8 euroa” , näiden toteutuminen ei johda tasa-arvoon, koska nämä on vain seurausta siitä että naisille ei tasa-arvo kelpaa monestakaan syytä, ihan itsekkäistä syistä lisäksi, joista pienin ei ole feminismi.

Kova väite ,mutta nämä tosiasiat on helppo todistaa muutamalla esimerkillä, joten turha haaveilla euron noususta ennen kuin nämä on toteutettu.

Naiset ei halua tehdä samaa työtä, jota miehet joutuu tekemään, koska ne on niin sanottuja miesten aloja ja sanojina on tietysti naiset itse,eikös olekin hassua.

Metsureina , kaivosmiehinä, portsareina, timpureina, sähköasentajina ja laivan kapteeneina, näkee harvoin naisen ja jos näkee niin kyseessä on ns. kollihormooni nainen , älkää ymmärtäkö väärin, sillä tällaisiakin löytyy.

Yleensäkään naisille ei kelpaa raskaat, kylmät ja likaiset työt ,vaikka katuviemäreissä ryömiminen, joten miksi näistä töistä maksetaan ei liene outoa, kun ne ei kelpaa kaikille miehillekään.

Toisaalta Luoja loi naisen ,miehen avuksi ja varusti, miehen voimalla ja puolustuskyvyllä, siis tappamistaidolla ja naisille jäi vain hoivaamisvietti, jonka käyttöä en toki aliarvosta, sillä ei minustakaan hoivaamaan ole, oli sitten kyse vauvoista tai vanhuksista , pakolaisista nyt puhumattakaan.

Olemmeko Luojaamme viisaampia, kun vaadimme tasa-arvoa vasten luontoamme, emme ole, sillä täysi tasa-arvo vaatisi seuraavanlaisia muutoksi yhteiskuntaamme ja nyt käsi sydämelle naiset, olisitteko valmiita niihin.

Kouluihin ja oppilaitoksiin 50% kiintiöt kummallekin sukupuolelle, yhteiset vessat, yhteiset saunat, urheiluun vain yhteiset lajit eli naisten sarjat lopetettaisiin ja parhaat pääsisi vain joukkueeseen.

Naisten olisi käytävä armeija ja äitiysloma jaettaisiin aina miehen ja naisen kesken lisäksi erotilanteessa lapset aina jaettaisiin miehen ja naisen kesken tasan ja yhden lapsen tapauksessa arpa ratkaisisi valinnan.

Kuulostaako sopivalta jaolta, sillä näin tekin saisitte saman palkan ja euronne olisi 1/1 ja kaikki Suomessa hyvin vai olisiko sittenkään..

Ajattelepa asiaa kohdallasi, minkä ammatin valitsisit ,jos et pääsisi naisaloille ja mitä loppujen lopuksi tekisit tällä 0,2 eurolla, korvaisiko se vaivan, kun lukisit insinööriksi vaikka sinua kiinnostaisi tarhatädin homma tai rekkakuskiksi vaikka sisar hento valkoinen olisi unelma-ammattisi ja ajattele meitä miehiä, joiden pitäisi hoitaa mummoja ja vauvoja, vaikka auton ja eukon krassaaminen kiinnostaisi enemmän..

Homot ja lesbot elää nykyisin tasa-arvoisesti, koska kumpikin voi tehdä samaa työtä, vaikka petihommissa toinen näytteleekin naista tai miestä riippuen suhteesta.

Lopuksi onnea ei mitata tasa-arvolla vaan rakkaudella puolisoon ja tyydytään Luojan työnjakoon .

Tältä pohjalta vaaliteemanne on täyttä valhetta, sääli miten demarien äänestäjiä vedätetään Kreikan pääpuolueen tapaan, joka lupaa vaikka kuun taivaalta saadakseen ääniä..

Kommentit (1)

kyllästynyt

Naiset tekevät raskaita töitä.siivoojat,päiväkoti ja vanhusten ja sairaiden parissa työskentelevät.pyyhkivät paskaiset peput,vaihtavat vaipat ja nostelevat ihmisiä.silti he saavat pienempää palkkaa kuin miehet samalla alalla.miehet istuvat monesti koneen ratissa joka tekee sen raskaamman työn.naisvaltaisilla aloilla ei ergonomiaan ole varaa panostaa säästää kun pitää ja naisiahan ne vain ovat.miehet kyllä saavat palkan korotuksia ja saavat lakkoilla kun naiset sen tekevät se on itsekästä.ei naisten päivää enää vaan enemmän arkipäivän kunnioitusta.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat