Kommentit (7)

Vierailija

No olipa taas muka rohkeaa "alastomuutta" tunnen olevani valheellisen markkinoinnin uhri. Tekisi mieleni sanoa sen takia, että olipa pirun rumia ja vastenmielisiä naisia, mutta en viitsi jaksaa alkaa valehdella. Katselin varmuuden vuoksi muutaman kerran oikein pysäytyskuvien kanssa ja suurentelin kuvankäsittelyohjelmalla yksityiskohtia sekä yritin häivyttää blurria. En nyt ehkä aivan ole kateellinen näiden naisten miehille, mutta olisi sitä niillä paskempikin tuuri käydä.

Ajatus

Oli huomattavasti miellyttävämpää seurata keskustelua tossa alussa. Lopussa meno tuntui feikiltä, koska tiesi, miltä naiset oikeesti näyttävät. Sitä jotenkin ajatteli, et kaikki mitä sanottiin, tuli meikkimaskin takaa. Ei aidosti.

Ei pakollinen

Kumpi on kamalampaa: esiintyä meikittä julkisesti tai kuolla syöpään? Näinhän oikeasti kysyttiin!

Tiedä tuota, mutta alastomuudelle kikattelu ja halpojen keinojen käyttö katsojien kalasteluksi jättää ainakin minut ihan kylmäksi.

LIISA IHMEMAASSA

HÖPÖN LÖPÖN.mIKSI TARVII NAISEN TAI MIEHEN TUOLLAISEEN ALISTUA, MINUSTA OSOITTAA SUOSION LASKUA KUN PITÄÄ MOISEEN RYHTYÄ, KUMMANKIN PUOLISON.IHAN KYLLÄSTYMISEEN ASTI KUMPAAKIN JO NÄHTY.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat