Kommentit (6)

Vierailija

Hyvin kiteytetty kirjoitus; ihanan miehen Victoria on valinnut tai saanut. Onnellisen tuntuinen pariskunta ja perhe. Kivaa kun pari sai sekä tytön että pojan, ja lisää serkkujakin on naperoille tulossa piakkoin...  

Happy together

Kuka piti ja miksi sivistymättömänä? Siksikö, että oli "pelkkä" P.T.? Niin kuin sanotaan, ei ole karvoihin katsomista. Aatelinen ei tarkoita automaattisesti sitä, että olisi sivistynyt tai päinvastoin. Ja koko perhehän, vanhempia myöten, on naimisissa ei-aatelisten kanssa. Onneksi Victoria uskoi itseensä; harvoin näkee noin onnellista paria.

Vierailija

Aftonbladet kertoo, että Ruotsin hovi sai viime vuonna rahaa 123,5 miljoonaa kruunua, eli noin 14,5 miljoonaa euroa.

Suurimman siivun, noin 7,4 miljoonaa euroa, rahoituksesta sai hovikunta, joka huolehtii muun muassa apanaasista ja hovin hallinnollisista asioista. Lähes yhtä paljon, 7,1 miljoonaa, sai muun muassa kuninkaanlinnan kunnossapidosta huolehtiva linnakunta.

Kuningasperheestä Kaarle Kustaa sai viime vuonna eniten rahaa, noin miljoona euroa.

– Hän saa eduskunnan määrärahan voidakseen toteuttaa tehtäväänsä valtionpäämiehenä. Siihen kuuluu, että hän pitää juhlallisia tilaisuuksia säännöllisesti

Kruununprinsessa Victoria ja prinssi Daniel saivat noin 370 000 euroa. Tismalleen saman summan sai myös kuningatar Silvia.

Melkoisen kalliita ylläpidettäviä veronmaksajille nuo ruotsalaiset pullaposket. Tuollakin rahalla pelastaisi aika monta lasta nälkäkuolemalta jne.

H.K.

Heidän häät ovat olleet kaikista ihanimmat juuri siitä että aito rakkaus näkyi. Mediassa eniten Willamin ja Katen häistä mutta Britannian kuninkaalliset aika"kuivia".
Danielia ei kylläkään pitäisi verrata Crissiin kun heidän tarve edustamiseen on erilainen. Cris kertoi haastattelussa että haluaa itse elättää perheen työllään ja Daniel taisi joutua luopumaan omasta firmasta eikä enää tarvitse käydä töissä.
Victoria minua vuoden vanhempi joten Ruotsin kuninkaallisia aina seurattu.

Tähtisilmä

Kuulemma on laskettu, että presidentti-instituutio tulee jopa kalliimmaksi kuin hovin ylläpitäminen. Jos näin on, niin kyllä kuningaskunta on edullisempi. Ajatellaanpa vain, kuinka paljon PR:ää Ruotsin kuninkaalliset tuovat maalleen. Joka puolella maailmaa heidät tunnetaan, perhejuhlia televisioidaan, ja heidän tekemisiään seurataan mediassa. Kun ovat vielä niin kauniitakin nämä julkkikset (Madeleine, Carl Philip, Sofia esimerkiksi).  Tuskin maltan odottaa ensi kesään, jotta pääsen katselemaan kaksia ristiäisiä televisiosta!

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat