Sivut

Kommentit (58)

Vierailija

Olen pidempi kuin Aku H  mutta lyhyempi kuin Roope S. Ei oikein meinaa kaupungilla kehdata kävellä kun on jäänyt alamittaiseksi. Onneksi ei sentään punnita enää neuvolassa.

Kati Ahonen

Todella surkeasti tehty grafiikat kuvitukseen. Esim Anna on tuon taulukon mukaan noin 95cm jos totuus lähtee tuosta +200cm hepusta. Hänen kanssaan Anna on aidossa kuvassa kainaloon ja tuossa huonosti toteutetussa kuvituskuvassa alle puoleen vartaloon. Ja vaikkapa Akun ja Roopen pituusero on 11cm ja kuvassa näyttää olevan ainakin +30cm... Todella surkeaa! Ei yhtäkään vertailukelpoisesti onnistunutta hahmoa kuvassa. Nolla!

Vierailija

"Olisitko esimerkiksi arvannut, että Roope Salmisella ja Anna Abreullaon pituuseroa peräti 38 senttiä?"

Silti kuvan perusteella metri...

moi

Vierailija kirjoitti:
Ahaa! Kuvan perusteella esim antti tuiskun vyötärö on noin40cm korkeidella. Hävettäisi olla tämä grafiikan tuottaja

Siis Antin vyötärö 140cm kohdalla.

Ota silmä käteen, ja katso tarkemmin

Vierailija

Häntäpään pikku tyttösetkö on juuri noin lyhyitä. Sinänsä yllätys siinä mielessä koska käytös ihan toista luokkaa kuin mitä pituudesta voisi päätellä. Funny thing  suhteuttaa omaan pituuteen joka puolessa välissä 170 cm.

183 cm

Syntinen Elvi kirjoitti:
Nyt kun pituus on mitattu , niin seuraavaksi mitattais korkeus.

Just jyy. toivottavasti kaikki korkeudella tarkoitat henkistä. Tuo pituus kun tuntuu olevan kaamea juttu. Katso nyt naapurin pressaa tai formuloiden äkkelsstonea. Mitä pienenempi mies niin sitä suurempi uhoaminen, varsinkin toisten kustannuksella.

Kevättä odotellessa.

B

170 korkojen kera

Mikä näitten pikku piipertäjien syy lyhytkasvuisuuteen on, eikö kotosalla ole oltu ruoka-aikaan vai eikö sitä safkaa ole kukaan laittanut kun olisi äitiä tarvittu.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat