Sivut

Kommentit (27)

Pinja

Eihän tuossa ollut kuin yksi asia, eli seksin harrastaminen.

Minä voin kertoa toisen asian mitä sängyssä voi tehdä. Se on nukkuminen.

rouva48

Tämähän on ku teinille tehty eepos eipä vois vähempää kiinnostaa pitääkö sänkyyn ottaa kirja mukaan ja lukea mitäs nyt piti tehdä voi jumalan tähden sentään

Vierailija

Onko tämä elämä pelkkää seksiä? Meillä se on ainakin ollut kovaa elämän ja elannon eteen raatamista, eikä ole loppunut vielä eläkkeelläkään. Kuitenkin on 34 vuotta mennyt yhteistä elämää, eikä se ole mihinkään an-auf-zwischen -juttuihin kaatumassa. Minusta elämässä on niin paljon muitakin asioita, joista voi yhdessä nauttia, etten niin kauheasti kaipaa ohjeita "panemiseen".

Alakerran naapuri, https://ala...

Minusta ykkösenä kannattaisi olla se, että kertoo kumppanille mistä tykkää. Ja kakkosena se, että pyytää kumppania rehellisesti kertomaan omista haluistaan. Näistä kahdesta asiasta lähtee kaikki hyvä seksi.

Reija

Me olemme kokeilleet kaikkea ja olemme aina vaan tyytyväisempiä toisiimme että kehtaamme tehdä missä ja milloin vaan. Asennoissa kuin asennoissa. Vibroilla tai ilman. Voinen myös kertoa että olemme kokeneet sen nyt mitä ei nuorempana kehdannut. Naurammekin aina yhdessä mihin tämä vielä päättyy kun olemme niin estottomia.... koittakaa se on helkkarin upeaa. Varsinkin valokuvien lähettely töihin... puolin ja toisin.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat