Sivut

Kommentit (54)

Vierailija

Kuka ne Martinan velat lopulta maksoi? Jäivätkö ne rehellisten suomalaisten veronmaksajien maksettavaksi.

Holtitonta on Martinan käytös ollut, huonon kotikasvatuksen tulosta.

Vierailija

Martina on roikkunut kynsin ja hampain roskajulkisuudessa jo yli kymmenen vuotta. Aitolehdestä ei ikinä tule vakavasti otettavaa julkisuuden henkilöä, lahjakkuutta ei ole muuhun kuin huomiohuoraamiseen.Eiköhän olisi jo aika uskoa, että enempään ei rahkeet riitä ja poistua kaikessa hiljaisuudessa takavasemmalle. 

Vierailija

Täysin selkärangatonta touhua aikuiselta ihmiseltä. Eihän tuo vieläkään ole ottanut vastuuta omista ulosotoistaan, veloistaan ja velkaantumisestaan, vaan äitinsä maksoi koko lystin.

Hänellä näyttää olevan oma elämänhallinta täysin hakoteillä. Todella huono esimerkki nuorille tytöille ja naisille.

Ihmettelen tämän arvolehden toimittajien tilannetajua. Miksi te aliarvioitte lukijakuntaanne näin ala-arvoisella julkaisulla? Koskaan ei pitäisi vähätellä tilaajien/ lukijoiden älykkyyttä.

Tämä oli kyllä rimanalitus jopa teiltä. Nämä jutut kuuluvat roskalehtien sivuille, ei Me Naiset- lehden kaltaiseen julkaisuun. Olen todella pettynyt näihin "pohjasakka" hastatteluihin.

Wt-meininkiä. Ei jatkoon...

jannesetä

Arttikelista ei kyllä heru myötätuntoa, päinvastoin myötähäpeää.

Ristiriitainen sepustus velkaantumisesta ja vastuun siirtämisestä toiselle, tässä tapauksessa äidilleen. Kyseessä siis aikuinen ihminen, joka kuitenkin kehuu artikkelissa omistavansa sitä ja tätä..

Herää kysymys, että miksi et hoitanut velkaasi itse jos kerran omistat jotain? En usko tuosta jutusta juurikaan mitään, puurot ja vellit tällä Marttiinalla aivan sekaisin.

jell

Miksi joku lehti kirjoittaa tästä luuserista. Itseltä meni maku tähänkin lehteen, velkaisen ja maksuhäiriöisen rattijuopon satutarinoita kirjoitellaan ilman itsekritiikkiä.

Vierailija

Ja Martinako olisi ainoa rehellinen suomalainen joka ei osaa huolehtia raha-asoistaan? Hupsista! Miten sitä ei voi uskoa kun asuntoja myydään velkojen takia huutokauppahinnoin. Aika monella on sitten kotikasvatus mennyt mieleen, kun pikavipit on tavallista arkipäivää ja sitä rataa.. Kukahan nekin vintiöt on kasvattanut? Ja voi veronmaksaja resukoita mihin joutuvat. Näistä ei vaan kerrota heidän edukseen. Martina oli fiksu kun nosti kissan pöydälle ja pyysi lopulta apua. On kertonut senkin puolen tästä asiasta, mutta ne kiltit veronmaksat jäi tästä puolesta osattomiksi.

Aitolehti se vain jaksaa paina...

"Voimme  perheeni kanssa matkustaa huomenna vaikka Honoluluun". Tämä nainen on Suomen itsekeskeisin ihminen. Viitsii vielä sanoa tuollaisia juttuja ääneen. Kyykyttänyt Eskoa sata nolla.

Vierailija

Täyttä hömppää tämäkin juttu! Ihmettelen kyllä, että lehtenne viitsii vaivautua tämän tähtösen takia. Mutta jostakinhan lehdenkin on lukijat ja mainostajat revittävä. Kuka voi Suomessa oikeesti elää näin? Velat ulosotossa ja uutta velkaa vaan kehiin, luottokorteilla ja muuten. Ja sitten puhelu äidille, joka pelastaa tyttärensä!! Ja sitten tästä tehdään monen sivun juttu. Hävettää!

Vierailija

Käsittämätöntä p*skantärkeän tyrkkyjulkun hypetystä! Ostosprinsessaelämää esittävän, salarakas-meriiteillä otsikoihin kiipineen seiskajulkkiksen elämän ihannointi ja valkopesu suomalaisessa viihdemediassa on jo naurettavaa. Onneksi boikotoin jo ennestään kaikkia julkaisuja ja tuotteita, joihin Martina Aitolehti liittyy millään tavalla. Me Naiset-lehti on ollut boikotissa jo edellisestä nuoleskelevasta Martinan "vasaranisku"-haastattelusta lähtien. Kaikki lööpit ja mainokset, joissa Martina töllöttää tai pyllistää, merkitsevät sitä, etten osta lehteä/tuotetta.

Vierailija

Martina antaa haastattelussa ymmärtää, että omistaa mm. Hangon huvilan, Espanjan asunnon, ja auton.Hangon ja Espanjan kiinteistöt ovat "avomiehen" (ero tulossa/tullut), auto on Santanderin leasing-auto ja kaiken lisäksi vieläpä Martinan äidin nimissä.Ja Martina ei ole velaton, on nyt velkaa äidilleen.

Miksi pitää valehdella ja esittää parempaa ja rikkaampana kuin on?Miksi pitää leveillä muiden omaisuudella? Ei tule mieleen ketään toista julkkista, jolle materian esittely mediassa on näin tärkeää.Martina on toki kouluttamaton ja kotoisin köyhistä oloista, mikä saattaa selittää hieman miksi rakentaa elämäänsä ulkoisten asioiden varaan.

Haastattelusta ei heti uskoisi, että kyseessä on aikuinen, nainen ja kahden lapsen äiti.Lähinnä tuli mieleen epävarma, itsensä kanssa kamppailevat kypsymätön teini.

Ei enää Me Naista

Tähän loppu Me Naisten tilaus.
Miksi menette Seiskan lehden tasolle?Laittakaa sinne merkintä,että teidän lehtimyyjät eivät enää soittele.Ala-arvoista!

Asdfgh

Ensin rahastettiin kuolleella siskolla, miehen pettämisellä ja nyt veloilla. Aitolehdelle kaikki on myytävissä. Itsekkäin ja ylimielisin tyrkkyjulkkis ikinä. Käyttää sumeilematta muita ihmisiä hyväkseen.Mitä seuraavaksi? "Vakava" sairaus tai ero, mitä vaan ,kunhan kulunut naama pysyy otsikoissa. Säälittävää!

rehellisyyden kannattaja

Lehtenne mokasi nyt pahemman kerran. Korkeatasoinen se ei ole koskaan ollut, mutta nyt valuttiin viemäriin. Aliarvioitte lukijakuntanne, joka tulee nyt vähenemään, huonolla tavalla. Me Naiset -lehti on menettänyt otteensa todellisuudesta julkaisemalla nuoleskelevan jutun naisesta, joka leuhkii elämäntyylillään, jonka muut kustantavat. Tämäkö on mielestänne oikein? Antaa sanansijaa julkisuudessa henkilölle, joka maksattaa ensin laskunsa veronmaksajilla ja kehtaa vielä todeta, ettei se ole muilta pois. Ja yli 30-vuotiaana tarvitsee äitinsä pankkilainan pärjätäkseen. En ole kuvitellutkaan teidän siellä Me Naisten toimituksessa olevan kansantalouden eksperttejä, mutta ette näemmä ymmärrä edes peruskoulun oppimäärän verran. Kannatatteko kenties talousrikollisuutta? Myöntäkää se ihan suoraan. Entä rattiin juovuksissa meneminen? Kenties siinäkään ei ole mitään väärää? Kenet aiotte seuraavaksi valkopestä? Hävetkää!

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat