Sivut

Kommentit (42)

Isot älypuhelimet

Nykyajan älypuhelimethan on niin suurikokoisia, että saa olla melkoinen hukkaaja, että sen saa kadoksiin. Toista oli ennen näitä älypuhelimia, kun silloin kilpailtiin puhelimien kehityksessä siitä, kuka valmistaa mahdollisimman pienen puhelimen ja puhelin ei ollut minkään arvoinen, jollei se sopinut päällyspaidan etutaskuun ja nappi kiinni. Sen kokoinen puhelin helposti kadoksiin joutuikin.

vilho

Niin tai sitten tekee soiton netin kautta etähallintaohjelmilla jossa voi laittaa äänen päälle. Eikös kaikilla tällänen kuitenkin ole luurissa jos yhtään tietoturvasta ja puhelimestaan on kiinnostunut.

yaffa0

Tätä varten iOS laitteissa on Find my iPhone sovellus, joka laittaa pyydettäessä puhelimen huutamaan, vaikka olisi äänettömällä. Androidille löytyy myös vastaava.

34 vuotta naimisissa..

Kerrassaan naisellinen neuvo: Jos puhelimesi on kadoksissa, soita siihen...ja ryntäile sitten kaiutin kädessä nurkasta nurkkaan? Haloo hei? Kop Kop, onko ketään kotona? Vai onko teillä kaikilla varapuhelin siltä varalta, että voitte soittaa toiseen, kun toinen hukkuu? Entäpä jos opettelisitte sen logiikan, jolla miehet löytää tavaransa? Kysyy muijalta...kehe kehe.. eiku..missä näit sen viimeksi? Naiset keskimäärin eivät löytäisi nenäänsäkään, ellei se näkyisi peilistä, koska etsiminen on sitä että seistään huutamassa ja heiluttamassa käsiä. Entäpä jos istut ja mietit hetken..niin siellä se on peffan alla kuitenkin. Tai ns. käsilaukussa VR:n aikataulujen, vaahtosammuttimen ja perheraamatun välissä.

Vierailija

Syntyy häiriöääniä jos soitat normaalin puhelun.
Sovelluspuhelut mm. Skype. Taas ei aiheuta häiriötä kun se tulee internetin välityksellä.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat