Kommentit (10)

Huhhahhei!

Tyttöhän oli vallan ihana... mielettömän herttanen höppänä. Joku katkera naistoimittajako näitä uutisia kirjottelee. Youtubesta löytyy uusi tähti..

jeppistä jee

Tosi "ihana"! Kyllä mulla oli ainakin kunnon myötähäpeä päällä tätä katsoessa. Olisi paljon mielenkiintoisempaa, että kisaajat pääsisivät isoimmille rahasijoille, että kysymyksissä olisi kotikatsomossakin enemmän haastetta. Opettajalle osuneet kysymykset olivat naurettavan helppoja. Toki kameroiden edessä tilanne on erilainen, mutta silti, ilman kummempaa "tiedän kaikesta kaiken"-asennetta, nämä kysymykset olivat helppoja.

ei ei

Kyllä oli hämmentävän tietämätön.  Kuvastaa kuitenkin "nykynuorten" sivistystasoa - olen usein hämmentynyt, kuinka vähän näillä "Pisa-voittajilla" on yleissivistystä. Muualla, mm. keski-euroopassa taas hämmentää se ,kuinka hyvää ns. koulutettujen yleissivistys on, usein voi keskustella hyvinkin laaja-alaisesti eri aihepiireihin liittyvistä asioista ... kun Suomessa yleensä saa heti nörtti-leiman otsaan, kun yrittää keskustella hiukankin älyllisyyttä ja yleistietoa vaativista aiheista.

Lastentarhassa herttaisuudesta on etua, ehkä jopa koulun alaluokillakin ... mutta olettaisi luokanopettajan yleissivistyksen tason kuitenkin hiukan korkeammalle.

Vierailija

Ihana nainen, oli toki hermostunut ja sentakia häsläsi. Kauheita tosikkoja tämäkin maa on täynnä, kyseessä oli viihdeohjelma joten löysätkää nyt pipoa hieman kiitos.

tietoa oli

No, ihan varmana tiesin kaikki varmasti, yhsestä olisin ollut epävarma, mutta kun en kuuntele Eppua...

Lapin yliopistosta flikka valmistunut, eli Unikoulusta...

Vierailija

Sattui todella helpot kysymykset, eikä tiennyt niihin vastauksia. Kyllä olisi pitänyt tietää Eput, Nigtingale ja kaikista helpoin oli yliopisto kysymys, oikeasti se oli jopa liian helppo, kun kaikki muut vaihtoehdot olivat Yhdysvalloissa. Jokainen, joka yhtään seuraa edes jotain jenkkiläisiä elokuvia/sarjoja olisi tämän tiennyt.

Mutta tyttö oli toki rempseä ja mukava, mutta en haluaisi kyllä, että lapsellani olisi opettaja, jonka yleissivistys on noin huono. Jos ei välttämättä ole varma, oli näissä muut vaihtoehdot sellaisia, ettei ollut hirveästi valinnan varaa, kuten Earhart ja Chanel, oikeesti, olisi voinut arvata. Tämä jakso ei aiheuttanut pelkkää myötähäpeää, vaan suoranaista ärsytystä. Tässä sarjassa korostuu hyvin, ettei tittelillä ole väliä pärjäämisen kanssa, on jo tällä kaudella huomattu. 

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat