Sivut

Kommentit (16)

80-luvun kasvatti

Ou Tsiisus kun oli tyhmä,nuori nainen. Jos luokanopettajat on tuota tasoa,niin ei voi kuin säälisiä lapsia. Jos ei osaa erottaa Englannin vanhinta yliopistoa Oxfordia muista yliopistoista (jotka sattuu sijaitsemaan USA:ssa),niin irtisanoisi itsensä välittömästi. Ei ollut sekään nainen pesän pörröisin,joka ei Titoa tiennyt.

takaisin kouluun

Juu, ehkälapsellisin ja tyhmin kilpailija tähän mennessä.

Ei voinut kuin ihmetellä ja tuntea myötähäpeää hänen puolestaan.

En kehtaisi palata opettajapöydän taakse moisen esityksen jälkeen.

Ja Suomi aina niin ylpeä korkeasta opiskelutasosta...)

Katsoin ja hämmästyin

Joo, kyllä piti ihmetellä, että opettajakin vielä kaiken lisäksi. Mutta jos esikoulussa, niin kai tuommonen höpöttäjä siellä menettelee.

Japi

Ihmetyttää todella paljon miten luokanopettajan yleistieto on noin alhaisella tasolla. Eikä englannin lausuminenkaan tuntunut olevan hallussa.

Vierailija

kauniskin vielä kirjoitti:
Ihana. Spontaani ja vilpitön. Suksikaa tollot "kaikkitietävät" kuuseen.

Nimenomaan näin. Suomessa pelätään olla vilpittömiä ja spontaaneita tavatessa. Sekin on yleensä teennäistä ja yritetään olla jotain parempaa mitä lopulta ollaan. Ihania nämä aidot ihmiset, ja varmasti myös ihana ope oppilailleen.

minä vaan

Kovin nuorihan tuo tyttönen vielä on, keski-ikäiselle tosi helppoja kysymyksiä. Sen parikymppisen pojan kysymykset taas olivat todella vaikeita. Friida on varmasti hyvä luokanopettaja, uskon, että lapset tykkäävät.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat