Kommentit (8)

Pönttöä

Kun on kysymys pissa- tai kakkajutuista, niin aina tässä lehdessä on jutun yhteydessä kuva, jossa esiintyy NAINEN vessanpöntöllä.

Sairaan hyvä hoitsu

ja kohta on päivystykset täynnä ihmisiä ketkä katsoivat pönttöön ja pissa oli eriväristä kuin normaalisti. Ja tämä tapahtuu yleensä klo 2-4 väillä,yöllä.
AIna kun jotain tällaista uutisoidaan,se näkyyy tilastoissa päivystyksissä. Kaikkein paras mikä itselle tuli vastaan muutama vuosi sitten.Noin 20 v, hyväkuntoisen oloinen,kivuton mies tuli päivystykseen noin klo 5 aamulla.Kyselin vastaavana hoitajana mikä on miehen saanut liikkeelle siihen aikaan yöstä.Mies kertoi että hänellä on umpilisäke tulehtunut ja hän tuli leikkaukseen. Kysyin että anteeksi mitä...mistä niin päättelit että umpilisäke on tulehtunut,vai oliko sovittu että hän tulee siihen aikaan aamulla sairaalaan leikkausta valmisteltavaksi (menin hieman hämilleni koska umpilisäkkeen tulehduksesta saa 100 % varmuuden vasta kun kirurgi ns. avaa vatsan ja näkee umpilisäkkeen-mitkään testit eivät osoita ko tautia-viitteitä kyllä).Kysyin sitten nuorelta herralta vähän taustoja,kipuja yms. Sitten oli pakko kysyä,mistä päättelit että sinulla on umpilisäke tulehtunut. Nuori mies kertoi innoissaan että netissä on joku sivusto,jonne voi kirjoittaa erilaisia vaivoja joita kokee, esim vatsakipu keskellä vatsaa, ripulointi, jne jne. Tämän kyselyn jälkeen kone kuulema antaa diagnoosin, esim se umpilisäkkeen tulehdus tai vaikka sydäninfarkti.....kyllä vähän nauratti. No,miestä toki tutkittiin,ja hän kotiutui hyvävointisena. Että kaikenlaista...

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat