Kommentit (11)

Vaikeneminen ei ole kulta

Tai jos vaikka kertoisi toiselle mikä oli kivaa tai mikä saattaisi tuntua hyvältä tai mikä kutkuttaa, muttei uskalla kokeilla? Jopa seksin aikana? Keskittyy kuuntelemaan omaa kroppaa ja välittää partnerlle mitä kroppa sanoo? Minun vaimoni kanssa seksi on näillä evällä joka ikinen kerta elämäni parasta seksiä. Ja samaa väittää hänkin.

vastenmielinen nainen

Luvattiin, että seksielämä mullistuu. Tarkoittaako tämä siis sitä, että saisin jatkossa seksiä? Ei ole tähän ikään tärpännyt, vaikka "naiset saa aina" - kuin ällöttävä sitä mahtaa olla jos tuolla logiikalla en ole saanut koskaan? :D

eufooria

Seksistäkin on tullut suorittamista, mikään ei ole kyllin hyvää. Aina pitää tavoitella täydellistä suoritusta kaikessa. Miehet ovat aina valmiita seksiin, naiset ovat hitaammin syttyviä, keskimäärin...Rentoutta ja huumorintajua tähänkin hommaan. Ei aina tarvitse suorittaa, eikä aina tarvitse olla nappisuoritus. Rakkaus ja armeliaisuus sytyttää!

Nainen- 37

Tässä on mielestäni hyvä keskitie: kun kumppani on tuttu ja keskusteluyhteys auki seksin suhteen ja tuntee ne toisen ns perushalut niin on kiva lähteä sitä sitten maustamaan jollakin yllättävällä ja uudella jutulla kokeilemalla kun tietää että saa myöhemmin (tai jos pahasti menee metsään heti paikalla) palautteen siitä onnistuko vai ei :) makkariin kun mennään niin fiilispohjalta yleensä lähdetään ja sitten ohjaillaan rakastelua siihen suuntaan mikä fiilis: onko hellää, rajua, pikapanoa, sm, vai mikä tahansa mielessä. Harvoin sitä etukäteen sovitaan miten tämä kerta sujuu vaikka se puheyhteys on niin hyvin auki että seksistä jutellaan rakastajan kanssa paljonkin

Vierailija

Miksi sen seksin pitäisi aina olla hyvää? Pitkässä suhteessa tulee aina se seuraava kerta. Jos nukahdetaan kesken esileikin, niin mitä sitten? Tai väsytään kesken yhdynnän, ja jätetään homma kesken. Tai toinen ei laukeakaan. Tulee ennen pitkää se kerta, jolloin kumpikin laukeaa yhtäaikaa.

Tärkeintä on, että ollaan lähekkäin ja rakastetaan.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat