Kommentit (1)

Vierailija

Se, että miehet keskimäärin ovat naisia vahvempia, ei tarkoita sitä, että nainen olisi heikko. Naiset ovat vahvoja, miehet vähän vahvempia. 6 metrinen miekkavalas-naaras on helvetin iso. 8 metrinen miekkavalas-uros on vielä isompi. Se ei tee naaraasta pientä. 

Tällaiset hannueklundit ovat epäonnistuneita miehiä, jotka eivät uskalla uhota toisille miehille, niin uhoavat sitten naisille, ja usein myös lapsille. Ylistämällä, eli nuolemmalla itseään vahvempien miesten persettä, luulevat nostavansa itsensä näiden urosten rinnalle. 

Nämä hannueklundit eivät koskaan tule yltämään sen enempää nais- kuin miesurheilinjoidenkaan suorituksiin. He purkavat omaa huonommuuden tunnettaan vähättelemällä muiden ihmisten saavutuksia. 

Naisten ja miesten fysiikka on täysin erilainen. Naiset eivät vertaa itseään miehiin, vaan muihin naisiin. Jotkut miehet jostain syystä vertaavat itseään naisiin, vaikka pitäisi verrata toisiin miehiin. 

Ei ole olemassa "miesten tasoa" missään asiassa, jonne muiden pitäisi pyrkiä. Miesihminen tulee aina olemaan esim. paviaaniurosta heikompi. Onko olemassa paviaanin taso, jolle ihmismiehen tulisi pyrkiä? Ei, koska paviaanin fysiikka on erilainen. 

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat