Kommentit (3)

Hippokrates

Syöpä on metabolinen sairaus. Tehokkaimmat tulokset on saatu syöpäsolun sokeriaineenvaihduntaan (glukoosi) kohdistuvilla hoidoilla ja lääkkeillä. Tämä tehoaa 95%:iin syövistä - sellaisiin, jotka näkyvät PET röntgenissä (merkkiaine viedään glukoosin avulla syöpäsoluihin).

Paasto parantaa, koska se alentaa veren sokeria ja nostaa ketoaineita. Syöpä ei osaa käyttää ketoaineita, mutta normaalit solut osaavat. Syöpä kuolee nälkään. Thomas Seyfried on tämän alan uranuurtaja. Young Ko puolestaan on kehittänyt 3-bromopyruvaattiin perustuvan hoidon. Rottakokeissa 19 sairastetusta rotasta parani 19. Pysyvästi. Hollantilainen Yvar Verhoeven parani toivottomasta maksasyövästä (95% tuhoutunut). Hän kuitenkin kuoli vuotta myöhemmin keuhkokuumeeseen, kun jäljellä oleva maksa ei kyennyt käsittelemään antibiootteja. Hoitoa on tarjolla saksalaisella ja hollantilaisella klinikalla.

Nakke Nalkuttaja

Vanhatkin lääkkeet toimivat, kunhan ne ensin laillistetaan.

Kannabisöljy on auttanut lukemattomia syöpäteollisuuden uhreja.

Xeno

Faktat kuntoon ennen julkaisua :D T-auttajasolut eivät itsessään nitistä bakteereja tai viruksia, vaan nimensä mukaan auttavat muita immunopuolustuksen soluja (kuten B-soluja) tässä. Myös linkit alkuperäisartikkeileihin olisi hyvä antaa, sillä usein iltapäivälehdistä lainatuissa teksteissä on riski jo niissä sattuneisiin väärinymmärryksiin.

Hippokrates, erittäin mielenkiintoinen kommentti. Lukisin mielelläni artikkelit, joista tiedot on kerätty :) En sillä että väittäisin sanomaasi vääräksi, vaan ihan silkasta mielenkiinnosta!

Nakke, kannabisöljy takuuvarmasti auttaa syöpäpotilaita mm. kivunlievityksessä, enkä näe syytä minkä vuoksi moinen pitäisi kieltää heiltä. Sairautta se ei kuitenkaan paranna.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat