Kommentit (4)

Vierailija

Näitähän on ja paljon tämmösiä miehiä. Hyviä deitti kumppaneita mutta kun; "liian killti, ym ym. Friendzone on sen paikan nimi :) Kyllä ne kiinnostaa kun mukulat on tehty "alfauroksen/badboy" kanssa :D

Peura

Ei kyselemättä jättäminen välttämättä kerro mitään kiinnostuksen puutteesta. Itsekin jännitän tuntemattomien ihmisten seurassa enkä tosiaankaan ole hyvä small talkaamaan - yleensä tyydyn olemaan hiljaa ja kuuntelemaan mielenkiinnolla toisten juttuja. Saman sallin miehille. Sanoisin melkeinpä niin, että jos molemmat pystyvät olemaan toistensa seurassa edes välillä hiljaa ilman että se tuntuu tippaakaan kiusalliselta, se oikea on löytynyt! Kannattaa kokeilla.

Etsin kunnes löydän

Kyllä se että toinen ei kysy toiselta mitään on mielstäni outoa. Kyseessähän pitäisi olla toiseen tutustuminen. Ei yksinpuhelu. Olenpa törmännyt sellaiseenkin että toisen asiosita ei saisi kysyä mitään, ei siis yhtään mitään. Ei lapsista, harrastuksista, asunnosta, työstä, ei mistään. Kuulemma liian uteliasta. Mutta miten toiseen tutustuu jos ei voi puhua kuin kahvista, säästä ja päivän polttaviata uutisista ja aiheista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat