Artikkelista: Jatkis: Tuhkaa tuulessa, osa 1

Kommentit (5)

Vierailija

Roman Schatzin kirjoittama 2. osa jatkokertomukseen oli tosiaan ala-arvoinen. Osa ei tuo mitään lisää tarinaan, hän lähinnä listaa erilaisia karikatyyrejä ja klisheisiä käsityksiä. On vaikeaa arvata pyrkiikö hän olemaan kovinkin humoristinen profiloituessaan yksinkertaiseksi sovinistiksi vai onko sitä ihan aidosti. Jos jatkisten ajatusmaailma ja taso ei tästä muutu, joudun vaihtamaan kilpailevaan lehteen.

Vierailija

Jatkis on tosiaan hidas, kömpelö ja tapahtumaton. Teksti ei etene. Editoitavaa olisi roppakaupalla. Ehkä kaksi kirjoittajaa johtaa siihen, että juoni polkee paikallaan. Kahden osan jälkeen ollaan edelleen lähtökuopissa.

Vierailija

Koitin montaa kautta löytää "Tuhkaa tuulessa" kakkososan, mutta ei onnistunut. Onko se jossain? Kolmonen ja nelonen kyllä löytyvät.

Vierailija

Tuhkaa tuulessa -jatkis on todella surkea: Kira Poutasen kirjoittama jakso, jossa pujahdetaan kahvion takahuoneeseen ja nukahdetaan sinne pariksi tunniksi jne. on ÄÄRETTÖMÄN naiivi ja epäuskottava, hohhoijaa...

Vierailija

Jos nyt halutaan ottaa näkökulmaksi miehet - naiset, olisitte edes voineet ottaa kaksi kirjoittajaa joista molemmat kirjoittavat eri sukupuolen roolista katsottuna. Tässä ei ole mitään innovatiivista eikä kiinnostavaa, miksi toistaa luutuneita asenteita? Olen samaa mieltä että jos jatkis ei pikaisesti poistu, siirryn kilpailevaan lehteen.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat