Kommentit (4)

suosikkikuuntelija

mm. tolla "suosikki" tai kas kun ei "huippu"juontajalla on ollut viimeiset 10 vuotta niin väsynyt sävy puheessaan, että ei sitä voi kuunnella. se että sattuu juontamaan ohjelmaa valtakunnallisessa radiossa ei tee juontajasta "suosikkia". hyvä kun tapahtuu ja tilalle toivottavasti saadaan mielenkiintoisempia persoonia, ei leipääntyneitä paikalleen jääneitä kehäraakkeja.

Been there, done that!

Mahtaakohan Bauerin uudistajilla olla paletti ihan kasassa, näillä julkisilla potkuilla ansaitsee aika paljon negatiivista julkisuutta ja en tiedä, mille firmalle moinen PR tuo tulosta edes pitkällä aikavälillä?

Se onko ihminen hyvä tai huippu-osaaja työssään ei omistajalle/pääomalle ole mitään merkitystä, useimmiten pitkä työkokemus on vain uhka uudelle johdolle josta on päästävä eroon, jotta voidaan vakuuttaa sijoittajat, että kehitys kehittyy.

asd

Ketä uusi sinne on tullut Kataja Harkki Salminen Linnanahde samat ukot kiertää jokapaikassa !Ei ole  Ilen voittanutta realisti  maanaläheinen tosi hyvä tyyppi harmi mutta eiköhän Ile töitä löydä ammataitoinen  kun on!

Vierailija

Aivan samaa mieltä! Tekemisen nälkä ja nöyryys puuttuneet jo pitkän aikaa. Silloin kun alkaa luulla itsestään enemmän , mitä pystyy lunastamaan, on syytä lähteä. Joko itse tai sitten tällaisten potkujen kautta.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat