Kommentit (8)

car kissa

Voihan mitä lieneekään, mihinhän tarkoitukseen ne miljoonat mahtavat mennä. Itse en pitänyt linnamaisen rakennelman väreistäkään.

Vierailija

Suomesta löytyy luultavasti junakuormallinen taitelijoita jotka ovat tasokkaampia ja varmasti halvempia. Taiteena ei mitään erityisarvoa, mutta sijoituksena varmasti mikäli myyntihinta on jotenkin<<luultavasti ei ole>> kohdillaan ja maalausten määrä vähäinen. Tuokin jonninjoutava  alkaa olla siinä iässä että saattaa potkaista melko pian tyhjää ja silloin saattaisi olla sijoitukselle pientä nousua kun noita tyhjäntoimittajien ihailijoita maailmalla saattaa olla varakkaitakin. 

hyvä harrastaja

Aika taitava, mutta samaan tasoon yltää kuka tahansa yläasteella ysin tasoinen piirtäjä, joka on innostunut harrastuksestaan ja jatkaa maalaamista sitkeästi noin 50 vuotta. Mutta silti nostan ehdottomasti hattua miehelle, joka jaksaa olla innostunut maalaamisesta ihan vain harrastuksena eikä turhaudu heti kättelyssä, kun ei olekaan maailman paras. Harrastus selvästi antaa hänelle paljon iloa. Muutenkin pidän Charlesista.

Ei ihmetytä

Taitaa olla jo 50 vuotta kun yksi Amerikkalainen 70vuotis nainen alkoi maalata maisema kuvia. Hänen maalauksensa saivat paljon ostajia ja hänen töitään arvostettiin.

VAIKKA kuvissa esimerkiksi oli varjot ihan muuallepäin mitä aurinkon asennosta olisi pitänyt olla. Mitä voimme tästä päätellä? Taide on arvaamatonta

taidesilmä

Hunterin tai Jonesin vesivärimaalauksilla ei olisi seinällä mitään arvoa, mutta jos tekijä on tunnettu julkisuuden henkilö tai matrikkelitaiteilija, niin seinällä kelpaa vaikka kustenvuoltu punaiseksi tuhrittu kiiski. Eiköhän tämä juuri todistettu Suomessa.

Ihan hauska

No sehän on kuin pilvilinna. Ja maalarina sentään Walesin prinssi. Hän tietää mistä maalaa. Aurinkoinen päivä kodin pihalla, yhden lukuisista linnoista. Ripustaisin seinälle.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat