ROOMOX säkkituoli

Elsa35

Ajattelin hankkia pojan huoneeseen jonkin tuolin tai vastaavan. Pojalla on omassa huoneessa TV ja tykkää iltaisin katsoa huoneessa telkkaria. Onko kellään kokemuksia näistä Roomox säkkituoleista? Olisiko hyvä vaihtoehto nojatuolin sijaan? Täältä Sisustuskauppa24h.fi sivustolta löytyi hyvä valikoima noita säkkituoleja. http://www.sisustuskauppa24h.fi/search.php?q=beanbag

Kommentit (4)

Vierailija

Itse ostin Roomox säkkituolin kesällä pojan huoneeseen. Mietin hetken onko säkkituoli liian iso, kun oli kooltaan 120 x160 cm, mutta ei se ollut lattialla yhtään liian isonkokoinen. Säkkituolin saa kivasti taitettua istuimeksi ja siinä mahtuu hyvin kaksi lasta istumaan vieretysten. Säkkituoli mahtuu hyvin sängyn alle, jos haluaa sen pois lattialta pyörimästä. Värinä meillä on musta, mutta muutkin värit tuntuu tosi kivoilta. Eikä hinta tuolilla ollut paljon, muistaakseni jotain 60 euroa..

Pessimisti

Jättäkää väliin tilaukset roomoxilta. Tilasin 3 viikkoa sitten säkkituolin ja kaiuttimen. Toimitus luvattiin 1-2 viikossa. Edelleenkään tilauksia ei ole edes lähetetty. Olen kaksi kertaa yrittänyt ottaa yhteyttä heidän lomakkeensa kautta, mutta mitään vastausta ei ole kuulunut. Puhelinnumeroa sivuilla ei ole, niin soittaakaan ei voi. Huomenna lähtee luottokorttiyhtiölle reklamaatio maksusta.

Anna I, Helsinki

Varoitan Roomoxista! Tilasin säkkituolin 29.11.2017 ja maksoin sen saman tien. Kirjoitan tätä 18.12.2017, lähetettyäni neljä kertaa kyselyn säkkituolin viipymisestä sekä sivuilla olevan palautekaavakkeen kautta että sähköpostitse. Minulle ei ole kertaakaan vastattu. Saan joka kerta vain englanninkielisen automaattivastauksen, jossa minulle kerrotaan, että "palataan asiaan jahka ehditään". Näyttää siltä, että minua on huijattu. Rahojen takaisin saaminen mietityttää, että minkähänlainen työ ja vaiva siinä on, jaksaako seitsemän kympin takia vaivautua vai antaako mennä kankkulan kaivoon. Säkkituoli olisi ollut joululahja lapselleni, joten paha mieli tästä tuli. Älkää hyvät ihmiset ainakaan Roomoxilta tilatko.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat