Sivut

Kommentit (16)

Ins

Joukkoraiskaus ja ahdistelu on turvapaikanhakijoiden tuoma islamilaisten harrastus, jonka tarkoituksena on näyttää naisen ala-arvoisempi asema. Tätä ei ole ollut aikaisemmin suomessa ja sitä toimintaa ei selitetä suomalaismiesten syyksi.

Taharrus gamae on maailmalta tuttua toimintaa, nyt myös siis meillä ja vieläpä organisoidusti.

Nahkahousupoju

Oho, jälleen yksi feministi, joka jaksaa muistuttaa kuinka kauheita ovat suomalaismiehet ja paljon ihanuutta virtaa laittomasti rajoille. Ja by the way, "todellisuudessa Suomeen on paennut sotaa ja kurjuutta pakenevia tavallisia ihmisiä". Eipäs pidä aivan paikkaansa, osa heistä on sellaisia, osa ei. 

Ei jätetä katuja raiskaaville ja rötösteleville turvapaikanhakijoille. Kun se alkaa olla selvää, voidaan myös unohtaa ne "rasistiset" katupartiot. 

hui

Tyttölaumassa kasvaneena  arvostan Teemua mielipidettä enemmän kuin feministi Sunnevaa ..outo komentti vonkaaminen on vonkaamista ja varmaan jonkun  toivelistalla nro yksi minusta  häirintää joka voi päättyä raiskaukseen.. natiskorttikin vedetty esiin raiskauksien puolustajia löytyy muut survotaan maan rakoon!Ääriliikkeitä ja rasismia en hyväksy mutta  kirjoitus on outo.puistattavan puusilmäinen katsontokanta..Olen ylpeä naisena että Teemun kaltainen mies puolustaa naisia kun taas nainen puolusta vonkaamista..Hyvä Teemu..

faktat edes kohdalleen

Monessa muussa asiassa olen kirjoittajan kanssa samaa mieltä, mutta ei kai hän oikeasti enää tässä vaiheessa väitä, että kaikki ns. mamut ovat sotaa täällä paossa. Viime vuonna vain noin neljä prosenttia maahamme tulleista saapui Syyriasta, 90 prosenttia oli noin parikymppisiä miehiä ja esim. Tunisiassa tai Marokossa ei ole minkäänlaista sotatilaa.
Tälläisten artikkelien taustalla tuoksuu vahvasti Sanoma Oy.
Tuo natsipartiot on jo todella surullinen termi. Viimeiset natsipartiot, silloin jo enää teini-ikäisistä koostuneet rippeet, tapettin puna-armeijan toimesta toukokuussa 1945.

Aura Aaltonen

Kun poliisin resurssit ovat aivan riittämättömät, on perustettu näitä vapaaehtoisten partioita kansalaisten turvaamiseksi. Mielestäni on asiatonta, suorastaan solvaavaa, nimitellä niitä "natsipartioiksi".

Vierailija

Kukaan ei taaskaan kysy mitä mieltä ovat nuoret tytöt toteaa +40 Supinen ja vastaa itse kysymättä itsekään näiden mielipidettä vajoten lapsuutensa vuosiin etsien itsestään vuosikymmeniä kadoksissa olleen nuoren tytön muistellen, että kyllä häntäkin on ahdistelu aikoinaan, vaikka viimeaikoina onkin jostain kumman syystä moinen on vähentynyt-"onneksi". Seuraavaksi alkaa vilkas keskustelu vastaan ja puolesta joka ei johda mihinkään...

Vierailija

Näyttäkääpä todisteet kenellä on yhteydet Natsi-Saksaan ennekuin kirjoitatte "natsipartioista". Vai onko vastaus taas keppihevonen? Itse tekisin rikosilmoituksen. 

sieltä tänne

Kuinka tietämätön keski-ikäinen toimittaja voi olla historiasta, aika matala tietämyksen taso  kun vertaa muutamaa juippia natsipartioihin ei ole koulutus mennyt perille.nämä jutukint alkaa olla kaluttua kauraa  eli kiertävät kehää...

ottakaa selvää, mitä puolustatte

Eniten julkisuudessa esitelty Soldiers of Odin -järjestön nettisivuilla (ihan voi kuka vaan käydä lukemassa) kerrotaan järjestön perustuvan kansallissosialistiselle aatteelle, ajavan valkoisen rodun ylivaltaa. Lupaavat auttaa kaduilla vain kantasuomalaisia, valkoihoisia ja ei-suvakkeja. Miten paljon selvemmin voi olla natsi?

Sivuilta löytyi vitsi: "mitä eroa on pizzalla ja juutalaisella uunissa? Pizza ei huuda." Hauskaa?

Kävin näitä törkyjä lukemassa kuukausi sitten. Todennäköisesti pr on siistinyt sivuja julkisuuden kosiskelemiseksi. Näinhän teki törkysivusto "Mitä vittuakin", jonka "virallinen" nimi nykyään on siististi MV ja komnentointiosuudet karsittu, kun tuli tieto, ettei poliisi enää tappouhkauksia ja natsimielisiä solvauksia katso hyvällä.

Maahanmuuttajia koskee Suomen laki. Raiskaus on aina vakava rikos. Minkään syyn perusteella minä en kuitenkaan hyväksy natsitouhuja. Yllättävän moni tässäkin keskustelussa tuntuu hyväksyvän.

Vierailija

Aura Aaltonen kirjoitti:
Kun poliisin resurssit ovat aivan riittämättömät, on perustettu näitä vapaaehtoisten partioita kansalaisten turvaamiseksi. Mielestäni on asiatonta, suorastaan solvaavaa, nimitellä niitä "natsipartioiksi".

Suunittelevat poliisien vähentämistä 800  kpl.  Lahtarioikeisto haluaa riehua vapaasti.  Ensin nollattiin liikkuva poliisi.  Sitten talousrikoksiin keskittynyttä  poliisivoimaa.  Nyt vähennetään  toimipisteitä.

Itse asun  taajamassa minne poliisin tulo kestää tunnin.  Turvallista

historiakin kiertää kehää, mut...

sieltä tänne kirjoitti:
Kuinka tietämätön keski-ikäinen toimittaja voi olla historiasta, aika matala tietämyksen taso  kun vertaa muutamaa juippia natsipartioihin ei ole koulutus mennyt perille.nämä jutukint alkaa olla kaluttua kauraa  eli kiertävät kehää...

Ja vaikka on puhuttu niin paljon, tuntuu kommentoijienkin tietämättömyys ja pään pensaaseen pistäminen tutulta ja pelottavalta.

Lissuko

Yli puolen välin tässä pääs lukemaan rauhallisesti, sitten alkaa "todellisuudessa tänne tulevat on sitä ja tätä" todellisuudessa kukaan ei tiedä kuka tulee kun ei oo papereita kellään ja iätkin hukassa. Tämä on fakta. "MV-lehden valheet" on aika huono veto taas, ei siellä sen enempää valheita ole kuin teidänkään lehtitalon jutuissa. Ja "natsipartiot", huoh mitä kuraa jälleen, todella onnistunut tyhmästi kirjoitettu teksti lampaille, bääbää Hyvä pointti tässä oli kuitenkin se että tässä maassa ei tarvis aina olla niin hitsin huolissaan muiden puolesta, siihen voin samaistua. Tää jauhaminen siitä että muutkin tekee niin on taas aika lapsellista.

kuka valehtelee?

Nyt täytyy sanoa, että tässä näkee kuinka yksinkertainen ihminen kirjoittaa yksinkertaisille ihmisille täyttä bullshittia.
Todellisuudessa kukaan ei tiedä ketä tänne on tullut, ei Miina, ei poliisi eikä poliitikko. Nyt on niin ällöttävää mamutusta, että tämä oli viimeinen me naiset -tilaus, harmi. Tekisi mieli syyttää vain kirjoittajaa, mutta tämä taitaa kuitenkin olla koko lehden agenda ja toimituspäällikkö hyväksyy kolumnit.

Närkästynyt Hesalainen

Taas tätä yleistystä. Jos 1 ryhmä on selkeästi natsistinen, ei se tarkoita sitä, että kaikki partiot sitä olisivat. Ihmettelen näitä naistoimittajien naiiveja juttuja ja yksisilmäisiä mamupuolustuspuheita.

Miksi esim. Teemu Selänne ei saisi sanoa mielipidettään siitä miten rikoksiin syyllistyviä turvapaikanhakijoita pitäisi kohdella? Onko sananvapaus kenties unohtunut kun heti leimataan rasistiksi tai natsiksi?

Fakta on se, että osa noista "pakolaisista" ei halua eikä aio kunnioittaa lakejamme.
Miksi meidän veronmaksajien pitäisi katsoa sivusta röyhkeää käytöstä naisia kohtaan, valitusta huonosta ruoasta ym? Miksi meidän pitää maksaa näiden rikollisten eläminen täällä?

Inhoan suominatseja, mutta jos he ovat ainoa keino pitää nuo röyhkimykset kurissa, antaa palaa. En halua Suomen muuttuvan maaksi, jossa nainen ei voi vapaasti kävellä kadulla. En halua Suomen muuttuvan maaksi, jossa nainen voidaan "kunniamurhata" ja osa naisista suljetaan kotinsa vangiksi miesten vangiksi. Jos tämän maan pitäminen "vapaana" vaatii sen, että suominatsi vähän partioi kadulla, niin siitä vaan. Ehkä muutama kunnon yhteydenotto herättää lainsäätäjät siihen, että rikollisten "pakolaisten" maasta ulosheittäminen nopeutuu ja rajat pysyvät tulevaisuudessa kiinni.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat