Kommentit (15)

Ihan ok, ei siinä mitään

"Onneksi Rita ei kotosalla peittele sitä liikaa. Meillä saa kulkea kulkuset heiluen!"

Rita kulkee kulkuset heiluen kotona? Tuliko möläytettyä jotain shemale tyyppistä pikku salaisuutta, niinku?

Mei mei

Aki ja Rita kehuskelee jatkuvasti suhdettaan ja kansa senkun vihaa. Todellisuudessa nämä vihaajat ovat vain kateellisia kun eivät lasten vuoksi toteuttaa samanlaista parisuhde-elämää kuin tämä kaksikko. Lapsettomuus, tämänkin vuoksi best decision ever!

..

Siis oikeesti!!! Ketä nämä kirjoitukset kiinnostavat???? Kuinka monta kertaa aiotte tarinanne tälle lehdelle antaa... meidän tarina täällä meidän tarina tuolla... luuletteko olevanne kovinkin kiinnostavia ihmisiä? Voi luoja!!! Te kaksi tyhjäpäätä kyllä ansaitsette toisenne! Onnea!

Ja koulutus on?

Millä lihaksilla nämä kouluttavat muita? Eikö tarvittaisi joku kunnon koulutus Temptation Island- meriitin sijaan. (Mistä näitä kaikkia riittää!) Ja ketkä suostuvat tällaisten ohjattaviksi, ihmetyttää vielä enemmän.

Vierailija

Noh, ovat kertoneet kymmenen kertaa tarinansa me naisissa siksi, koska sillä myydään samalla saman konsernin (sanoma) ohjelmaa eli tätä heidän painonlasku-penisnousu -dieettiä.

Vierailija

Uskomatonta tyhmyyttä, mutta tähän on totuttu näiden kahden kohdalla. Mitä tekemistä näillä on jonkun rakkausvalmennuksen kanssa? Ihmettelen suuresti kanavaa, joka otti tämän huuhaajutun ohjelmistoonsa!

Vierailija

Mistä näitä katkuja kommentoijia riittää? Varmaan teilläkin on yhtä ihana ja rakastettava elämä, kun jaksatte olla aina niin peruspositiivisia? Täytyy olla onnekas ja helpottunut ettei kenenkään parisuhde tai elämä ole meiltä pois.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat