Kommentit (7)

jury

Ei uskoisi, että ovat seitsemännellä kymmenellä.  Kaikilla se viisaus ei kasva ryppyjen myötä, vaan tulee jälkijunassa (ja juna jää asemalle).

Vierailija

Taitaa olla ikäkriisi naisella menossa. Sitten kun rouva seuraavan kerran menee toisen miehen matkaan, ei muuta kuin potku perseelle.

Leeia

Tuollainen pariskunta joilla rakkaus roihuaa tulisesti pysyykin yhdessä, yksistä hypyistä huolimatta. Osaavat antaa anteeksi töppäykset ja tuliset sanankäänteet. Kaikista parisuhteista ei ole tähän valitettavasti. Onnea elämäänne.

Vierailija

Se on kerrasta poikki jos nainen jakaa lettua muille... Se on arvostuskysymys. Suhteesta puuttuu silloin keskinäinen kunnioitus eikä toista arvosteta enää tarpeeksi. Muutenkin tuollainen ihminen voi tuoda reissuiltaan vaikka mitä mukana esim sairauksia.

Naisen takia voi "taistella" silloin kun sitä uhkaa vaikka joku susi metsässä, mutta ei jos se lähtee vapaasta tahdostaan jakelemaan beaveriaan jollekin miehelle.

Noh näyttelijät- muusikot ns taitelijat tuntuvat olevan tuollaisia ja eikä siinä mitään jos mies tykkää liotella vehjettään repussa jossa on voinut käydä ties kuka kun mielialat ovat hieman ailahdelleet diivalla.

allukka

Ikävä tilanne heillä; 70-kymppiä lähestyvää rouvashenkilöä vikittelee muut miehet (never seen that before:)), joten elämä vaikuttaa teatterilta myös työn ulkopuolella:)

Ei enää Kotikatua onnex..

No justiisa joo..!

Koskaa tykännyt tuosta Meriläisestä. Jokin siinä mättänyt. Ei kuulu mun suosikkinäyttelijöihin..Oikea hyppyrotta tuntuu olevan. Vaikkei tuo Tolakaan oo ihan..

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat