Kommentit (14)

Jakhiila

Niih, tai sitten (ainakin androidissa) vetää ilmoituspalkin alas jossa näkyy viestin esikatselu. Tämäkään ei muuta ilmoitusmerkkiä siniseksi, vasta viime viikolla töissä kokeiltiin.

Jos nyt kiinnostaa

Androidista löytyy aloitusruudun taustaa pidempään painamalla valikko, josta on mahdollista asettaa Whatsapp-widgetti "työpöydälle". Widgetistä pystyy lukemaan viestit koko sisältöineen "lukematta" viestiä.

Jaiks

Mitä se haittaa, vaikka viestiin ei heti vastaisikaan? Kai nyt jokainen ymmärtää, että aina ei ehdi, pysty tai jaksa heti vastata vaikka sen lukisikin. Mitä sitten?

Vierailija

Ei toimi. Lähettää kuittauksen heti kun nettiyhteyden palauttaa. Toimii siten, että pakkosulkee whatsappin, mutta tämä tarkoittaa sitä että et saa uusia viestejä ennen kuin avaat whatsappin uudelleen.

pösilö

Jos ihmiset kirjottas samallailla kuin silloin kun tekstarit tuli maailmaan niin pääsis rassaavista 'keskusteluista', otsakekuvassa LOISTAVA esimerkki. Monesti e-mailiinkin mahtuu hyvin otsikkoon jo et mitä asiaa!

Vierailija

Vähän teinien juttua. Kun toinen kuittaa viestit nähdyksi eikä vastaa, oletan automaattisesti että tämä aikoo vastata kun saa tilaisuuden.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat