Kommentit (10)

9 hyvää 10 kaunista

"...Trudeaun hallituksessa on etniseltä taustaltaan vaikka millaisia ministereitä: esim. puolustusministeri on intialaistaustainen sikhipoliitikko, oikeusministeri kuuluu alkuperäiseen intiaaniväestöön (...) Justin siis palkkaa ihmiset omien ansioidensa eikä suhteiden tai hyvä veli -verkoston kautta."

Ihmistä ei pitäisi palkata suhteiden tai verkostojen takia, muttei myöskään etnisen taustansa vuoksi. Uhriutuminen ja kiintiöt joutavat romukoppaan. Onhan sentään 2010-luku ja kaikilla länsimaalaisilla (tummilla ja vaaleilla) yhtäläiset mahdollisuudet menestyä!

Stop islamofascism

Mies ei onneksi ole nimittänyt muslimeja ministeriksi, mikä on merkki täysjärkisestä henkilöstä. Suomessakin mamu-vastaisuus keskittyy nimenomaan sharia-lain kannattajiin, ei esim. Intialaisiin, kiinalaisiin , vietnamilaisiin ynnä muihin normaaleihin kansoihin.

Ei makuuni

"Haluaa laillistaa marihuanan", kertoo jo aivan tarpeeksi. Mafian käsikassara ja tarkoituksella siis kaunis mies nostettu asemaan huijaamaan kansaa.

Nooa

"Kun Trudeaulta kysyttiin uuden hallituksen muodostamisen jälkeen, miksi ministereistä tasan puolet on naisia, hän vastasi: koska nyt on vuosi 2015. Justin siis palkkaa ihmiset omien ansioidensa eikä suhteiden tai hyvä veli -verkoston kautta."

Ei, vana Justin siis palkkaa ihmisiä heidän sukupuolensa perusteella. Sukupuolen ei pitäisi koskaan olla kriteerinä poliittisen viran täyttämiseen. Pätevyys ei riipu sukupuolesta.

Vierailija

#6 Hän on vaarallinen! Nimittäin Kanadan taloudelle ja yritystoiminnalle. Kun tämä hallituskausi on vihdoin ohi, mennee vähintään vuosikymmen selviytyä nyt aiheutettavasta solmusta.

Vierailija

En miehenä osaa ottaa kantaa miehen viehättävyyteen, mutta uskotaan että tuo sellainen naisten namilootan (http://www.city.fi/blogit/epicmemo/140+synonyymia+sanalle+vagina/125557) kostuttaja on jos nämä niin hysteerisenä väittävät: http://www.shsverkko.com/index.php?title=Hysteria

Itse olen kuitenkin sitä mieltä, että jos jokin/joku vaikuttaa ns liian hyvältä ollakseen totta niin... 

http://personal.palouse.net/joeh/images/clinton.jpg

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat