Kommentit (5)

Vierailija

surettaa, että otsikossa käytetty sanaa "trendikäs", ihan kuin vegaani-ruokavalio ei olisi tärkeää (esim. lihansyönti on yksi suurimmista ilmastonmuutoksen aiheuttajista) vaan vain muotijuttu.

Emppu

Noista vinkeistä tulee se fiilis, ettei vegaaniruoasta tuu kylläiseksi. Salaattia ja tahnoja. Ite on tullut kokeiltua vaikka mitä hauskaa, esim. meheviä vegaani-hampurilaisia, falafel-rullia, intialaisia curryja, kuppikakkuja... eli siis ei pelkkää salaattia ;)

Mitja

Pääasia, että asiasta puhutaan ja saadaan ihmiset ajattelemaan asioita. Aika pian lihansyöntiä kohtaan tulee inho, kun syö vegaanisti. 

Veganai

Tärkein vinkki puuttuu: syö tarpeeksi paljon! Kavikset ovat täynnä kuitua ja vettä, jotka täyttävät mahan nopeasti, mutta ne ovat kaloripitoisuudeltaan matalia. Kasviksia täytyy syödä huomattavasti enemmän kuin eläintuotteita saadakseen tarpeeksi energiaa :)

muumimamma

Vegaanina voin vinkata, ettei levitettä tarvitse avokadoon vaihtaa jos ei tunnu siltä, sillä vegaanisia margariineja on kaupoissa. Samaa sanon juustojen kohdalla, eli jos pitää juustosta voi sen vaihtaa vegaaniseen versioon. Niitä saa tavallisista ruokakaupoista. :)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat