Kommentit (4)

Paradise on earth

Unelmien perässä Dubaihin, kuvottavaa luettavaa. Yhteiskunta, joka on yksi maailman eniten ihmisoikeuksia polkeva maa. 

Siirtotyöläisten orjuuttaminen,  vangitsee ihmisiä ilman oikeudenkäyntejä, käyttää kidutusta, alistaa naisia, rajoittaa tietoliikennnettä, kuolemanrangaistus etc... Ja kaikki tämä Allahin armosta Sharia-lakia noudattamalla. 

Leeia

Mukavaa luettavaa sellaiselle joka ei ahditu kaikesta, mitä maailmassa tapahtuu. Myös ystävämme asuvat Dubaissa ja heidän luonaan on tullut myös käytyä. En tiedä olisiko muuten tullut edes koskaan käytyä maassa.. Tietysti yrittivät houkutella mutta itse en ole kovinkaan ihastunut pilvenpiirtäjiin asuntoina. Koska siellä on jatkuvasti palohälytyksiä johtuen että ihmiset tekevät myöhään ruokaa ilman liesituulettimia. Grillailevat parvekkeilla ja heittävät hiilet parvekkeelta alas. Vähän hällä väliä -meininki koska sinne ei jäädä olemaan. Näin alkoi yksi tulipalo meidän vierailun aikana.

TATTI2016

En usko etta koskaan olet kaynyt Dubaissa tai tavannut yhtaan ainutta Arabiemiraattien kansalaista. Taalla oikeudenkaynnit ovat kylla ja Sharia lakia ei todellakaa noudateta samalla tavalla kuin esim. saudi arabiassa. Pukeutuminen on vapaata ja kaupunki on myos todella turvallinen asua. Naisia kohdellaan paremmin kuin suomessa, autetaan ja kunnioitetaan. Ainakin itse tykkaan kun metrossa on naisille omat vaunut joissa on siistia ja ei tarvitse tunkea miesten valiin seisomaam, en myoskaan valita naisten etuoikeudesta pankeissa yms ☺ Dubai on hieno paikka saada mahtavia kansainvalisia kokemuksia, kaupungin kansainvalisyyden takia. Kavereita ympari maailmaa ja hienoa tyokokemusta.

Timo

Terroristien pesä, turvallista siellä on varmasti asua kun eivät omaa maata pommita. Paras muslimi on kuollut muslimi, kohta alkaa sodat, mellakat ja uudet holocaustit!

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat