Kommentit (14)

Alpo T. Punki

Ihmisille valehtelu ja väärän toivon antaminen on ollut bisnestä jo tuhansia vuosia. Miksi tämä on uutinen. Lisäksi on aika huolestuttavaa että Souri tarjoaa vakavaan aivojen välittäjäainehäiriöön hoidoksi Saturnusta.

Kapa

Olisinkin ollut yllättyneempi, jos hän olisi kertonut hurahtaneensa teoreettiseen fysiikkaan. Mutta siihen kukaan harvemmin hurahtaa. Hurahtaminen kuuluu enemmän näille yksisarvishoitoihin uskoviin hihhuleihin. Titityy ja morjens. 

Totuus

Kata on multilahjakas ihminen, mikä on todella hienoa.
Mutta...
Jos olet kristitty (uskovainen)- niin astrologia on vastapuolen(Paholaisen)eksytystä. Toisin sanoen et voi samaan aikaan palvoa kahta jumalaa, kristittyjen Jumalaa ja astrologiaa. Horoskoopit, ennustajat, meediot, ym. "kuolleisiin" yhteydessä olevat, ovat kaikki väärällä puolella. Uskossa olevat uskovat Raamattuun, jossa nämä kaikki on selkeästi sanottu synniksi.
Jos taas et ole elävässä uskossa, et varmaan usko Raamattuunkaan. Todennäköisesti poimit uskonnollisia "makupaloja" monesta eri uskonnosta: hinduilta ym. joogan, ja mahdollisesti värittelet aikuisten värityskirjoja kyseisen uskonnon kuvioilla varustettuna. Koruissasi esiintyy eri jumalien symbooleja jne...

reko

Verax kirjoitti:
"On kai parempi luottaa Saturnukseen kuin syödä mielialalääkkeitä."

Tämä muuten saattaa olla hengenvaarallista.

Käsittääkseni Souri puhuu tuossa vain omasta puolestaan eikä neuvo ketään uskomaan mieluummin häntä kuin omalääkäriä... Aika huolissani olen sen ihmisen puolesta, joka naistenlehden jutun perusteella heivaa oman lääkityksensä. Hengenvaarallisia sivuvaikutuksia esiintyy myös monilla mielialalääkkeillä ja moni syö niitä aivan turhaan.

Jos astrologia auttaa, mitä pahaa siinä on? Tutkitusti usko auttaa, sama se sitten, onko kohteena planeettojen asennot vai jokin jumala. Kunhan pääsee sieltä oman pään sisältä ja haitallisista ajatuskeloista hetkeksi pois ja näkee asiat suuremmassa kontekstissa. Pointti lieneekin siinä oman uskon laadussa –  käytätkö sitä tietoisena itsereflektion välineenä hyvinvointisi edistämiseen, vai hihhuloitko menemään vailla päätä ja häntää, ajattelematta lainkaan omilla aivoilla. 

reko

Eihän hän tarjonnut, puhui vain itsestään. Moni syö mielialalääkkeitä turhaan, kun astrologiakin riittäisi. Tai vaikka kävelylenkki kerran päivässä. 

Vierailija

On tällä kova tarve pysyä julkisuudessa hinnalla millä hyvänsä. Tämö höpötys on juuri sellaista jota tältä naiselta osasi odottaakin. 

My

Mikä tässä oli huijausta ja valetta? No niin, ei sitten mikään, nyt oli puhe
astrologista. Ja se on mielenkintoinen aihe kaikkineen ,mutta eikö vain joku hurskas taas liittänyt tähänkin uskontoa. Voi jee meitä pelkääjiä. Kannatais tehdä oma kartta syntymäajan mukaan, moni ei vaan uskalla koska pelkävät että sieltä tulee totuudet esille. Heh hee!

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat