Parisuhteen tasapaino

Huolestunut kansalainen

Nykymiehet voidaan jaotella kahteen luokkaan. – Ykköstyypin mies on se perinteinen maansa ja talonsa puolustaja. Tekee raakaa työtä ja on tarpeen vaatiessa kova, eli alpha mies. Kakkostyypin mies on rakastava ja tasa-arvoa kannattava mies. Hän alistuu helposti ja on tyyppinä beta mies. Miehen alistuminen taas johtaa siihen, että nainen ei enää kunnioita tätä.

Naiset ovat nykyään paremmin koulutettuja ja tienaavat usein miehiä enemmän. Tämä taas syö miehen pelimerkkejä ja johtaa helpommin miehen alistumiseen.

Kun parin seksielämä kuihtuu kunnioituksen puutteessa, mies yleensä turvautuu pornoon. Koulutetut naiset eivät kuitenkaan hyväksy miehen itsetyydytystä, vaan syyttävät siitä seksielämän kuihtumista. Ratkaisu on nykyään erotiikkaliikkeessä yksi suosituimmista tuotteista, nimittäin siveysvyö miehelle. Siveysvyö estää miehen masturboinnin, mahdollistaen kuitenkin muut normaalit toiminnot. Tämän takia niitä voi käyttää ympäri vuorokauden, vuoden ympäri. Kun laite napsautetaan lukkoon on nainen avaimen kanssa käytännössä miehen penikseen omistaja. Tämä uusi villitys leviää nopeasti ja siirtää valtaa parisuhteessa vielä lisää naisen käsiin.

Internetissä leviää lisäksi hyvinkin tehokkaita ja psykologisesti älykkäästi suunniteltuja ohjelmia, joilla nainen voi ottaa parisuhteessa täydellisen ylivallan omasta beta miehestään. Ohjelman käytön kynnystä on selvästi alentanut populaarikulttuurissa esillä ollut 50 shades of grey ilmiö. Myös ohjelman käyttöön tarvittavat välineet, kuten strap-on dildot, käsiraudat ja piiskat myyvät enemmän kuin koskaan.

Kaikesta tästä voi tehdä oletuksen että kelan Heli Vaarasen esittämä pelko miehen asemasta suomalaisten parisuhteissa on vain jäävuoren huippu. Todellisuudessa suomalaiset miehet ovat täysin alistettuja naisten toimesta.

Mutta miksi naiset sitten tekevät näin? Valta ja sen tavoittelu on ihmisen luonnossa. Suurin osa meistä pyrkii helpottamaan omaa elämäämme ja kieltäytyy vapaaehtoisesti luopumaan saavutetuista eduista. Tämä toimii moottorina naisille ja alkusysäyksen tilanteelle antaa tyytymättömyys seksielämään. Mutta lopputuloksen miellyttävyydestä naisille ei ole epäilystä. Säyseä ja alistunut kotimies, joka hoitaa kodin ja lapset. Samalla naisella saattaa olla suhteen ulkopuolisia miehiä, jotka tyydyttävät alkuperäisen puutteen. Mies hyväksyy tällaiset suhteet, koska on alistettu naisen vallan alle, eikä kykene sanomaan vastaan.

Kommentit (2)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat