Tule keskustelemaan tyypin 2 diabeteksesta

respondeo

Sairastatko tyypin 2 diabetesta? Kiinnostaako ilmainen hyvinvointi-workshop?

Miltä tyypin 2 diabetes tuntuu? Millaista tyypin 2 diabeteksen hoitosi on? Miten löydät omat vahvuutesi?

Haemme tyypin 2 diabeetikkoja kahteen ryhmäkeskustelutilaisuuteen ja niiden yhteydessä pidettäviin ilmaisiin hyvinvointi-workshopeihin Helsingin Kampissa 20.1. ja 25.1. klo 17.00 ja 18 alkaen. Tilaisuus kestää noin kaksi tuntia ja sen aikana tarjotaan kahvia ja pientä purtavaa.

Keskusteluryhmät alkavat huippu-urheilijoita valmentavan mentorin Pertti Ratilaisen workshopilla, joka auttaa löytämään jokaisen omat vahvuudet. Workshopin jälkeen ryhmäkeskusteluissa keskitytään pääosin tyypin 2 diabeteksen, siihen liittyvän lääkityksen sekä aiheesta käytävän julkisen keskustelun herättämiin tunteisiin. Puhumme myös ruokavaliosta ja liikunnasta tyypin 2 diabetekseen liittyen.

Keskustelut ovat osa isompaa kokonaisuutta, jonka avulla pyritään tunnistamaan tärkeitä tieto- ja palvelutarpeita ja kehittämään uusia palveluja.

Keskustelut käydään anonyymeinä eikä keskusteluun tarvitse valmistautua millään tavalla etukäteen.

Ilmoittaudu mukaan mahdollisimman pian alla olevasta linkistä:
https://www.webropolsurveys.com/S/2838E566F1ADCF54.par

Tarkka paikka kerrotaan ilmoittautumisen jälkeen. Vahvistamme jokaiselle ilmoittautuneelle osallistumisen henkilökohtaisesti.

Respondeo on terveys- ja hyvinvointialalla toimiva asiantuntijayritys. Teemme yhteistyötä muun muassa lääkeyritysten sekä terveysteknologiayritysten kanssa.

Kommentit (0)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat