Kommentit (7)

Himalajan suolan kehutut mineraalit vaikuttavat todella vähissä määrin, päivittäinen käytetty suolamäärä on kuitenkin pieni. Lisäksi nämä hifistelysuolat eivät sisällä jodia, jota nykypäivänä ei saada riittävästi. Vanha kunnon pöytäsuola edelleen paras vaihtoehto.

caisuliini

Kukaan ei (toivottavasti) käytä suolaa niin paljon, että Himalajan suolan mineraalipitoisuudet olisivat millään lailla merkittäviä terveyden kannalta. Aivan sama raakaruokosokerin kanssa. Lisäksi, enpä usko, että kupillisella tai kahdella kahvia voi mitenkään sameuttaa ihoaan. Listalta kuitenkin puuttui alkoholi, jolla oikeasti voi vanhentaa itseään ennenaikaisesti.

Vierailija

Aurinko ja stressi vanhentavat, ihon tulehdukset, jotka johtuvat vaikkapa ihottumasta tai aknesta. Tupakointi, viina. Ja sokeria runsaasti sisältävät tuotteet. Ja ne geenit...

Vierailija

Olisiko ketään asiantuntevampaa ravintoihmistä kommentoimaan kuin POLIISI? Hitto, että on tultu tyhmyyden aikakauteen ja se näkyy ihan kaikessa. Himalajan suola, my ass. Ja tosiaanko, että makkara ja sokeri huonoja iholle. NO ENPÄ OLISI IKINÄ ARVANNUT, kiitos MN JA fiiiitnes-Jutta. Ihan tippa tuli onnesta linssiin.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat