Kommentit (14)

Vierailija

Hieno juttu, vihdoin tarina aidosta elämästä. Ei sääliä, eikä hypetystä jostain mitättömästä... Lisää näitä. Kiitos ja kaikkea hyvää Markukselle :)

Riistoa

Vammaisten riistoa tuo, ettei makseta palkkaa!!  Ei ainoastaan täällä vaan myös muissa työpajoissa joissa yritykset teettävät halvalla tuotteitaan!

Vierailija

Toki vammaisten pitäisi saada työstään palkkaa, mutta pitää muistaa, että samanlaisessa "kuntouttavassa työtoiminnassa" on myös ihmisiä, joiden ainut vamma on työttömyys. Hekään eivät saa palkkaa.

hms

Linnanmäen huvipuisto tekee myös yhteistyötä Vammaisten lasten ja nuorten tukisäätiön kanssa ja työllistää tänäkin vuonna noin 15 osatyökykyistä nuorta!

Käyty on

Olen monesti käynyt tuossa kuppilassa ja menen uudelleenkin. Kuitenkin pidän "oikea palkka" -vaatimusta liian tiukkana niille, jotka saavat yhteiskunnan tukia vammansa takia asumiseen ja elämiseen. Toki palkka isompi voisi olla, mutta työntekijöiden määrää pitäisi tiputtaa ja se lisäisi paineita ja kiirettä ja se ei taida olla tämän kuppilan ideana. Toki palkkaa saisi sen verran tullla, että vanhempien ei tarvitse kukkaroaan kaivella kun tarvitaan jotain välttämätöntä.

Pii

Joo, helvetin hienoa asua kyseisen kuppilan talossa. Takapiha on kuin kaatopaikka noiden jäljiltä jne. Iltapippaloita pidetään aamuyöhön asti niin, että kahdeksanlerroksisen talon ylimmässäkin kerroksessa saa kuulla kaikki mahtavat suomirokin ihmeet niin, että sanoista saa selvää. Lafka itse ei maksa mistään mitään, säätiöt ja RAY maksaa hyvät hillot noille ja hipsterit kantavat rahaa sisään aamusta iltaan. 

BoikottiPoika

Ällöttävää lukea, että työstä ei saa palkkaa. Mitenkäs nuo muut kahvilan työntekijät? Talkootöissä hekin lienevät, vai onko se vain kehitysvammaisten erikoisetuus tehdä ilmaista työtä? Kuppilan nimi meni korvan taakse, eikä sentin latia tästä kukkarosta tule.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat