Sivut

Kommentit (58)

vanha viisas nainen

Voi tuossa käydä hyvinkin. Mutta arpapeliähän tuollainen salamarakastuminen on. Keneenkään ei voi tutustua noin nopeasti. Parin vuoden kuluttua huomaa hyvin usein elävänsä exänsä (tai vanhempiensa) kloonin kanssa. Sitä ihanaa rakkauden huumaa ei enää olekaan ja sitä pitää taas saada muualta lisää. Lasten saamia traumoja ei valitettavasti siinä vaiheessa enää pysty korjaamaan.

Vierailija

Tyyppiesimerkkejä itsekkäistä ihmisistä. Oma etu ensin, hälläväliä lapsista ja turvallisesta lapsuudesta ja nuoruudesta. Perheneuvolan psykologi sai taas asiakkaita ja yhteiskunta maksaa. 

Themake79

Ikävä tarina jossa kehoitetaan pettämään ja olemaan taistelematta avioliiton vaikeuksissa. Heittämään hanskat tiskiin ja etsimään heti uutta puolisoa. Kehtaavatkin kertoa tarinansa

Vierailija

Tuntuupa pahalta entisen aviomiehen puolesta, että messuilla ollaan käyttäydytty kuin nuori pari ja kotona asiat selvittämättä, pettämistä siis... Toivon hänellekin uutta, parempaa ja kypsempää onnea sekä lapsille pelkkää hyvää.

Vierailija

Teittepä Anna ja Jukka kumpikin vuorollanne ikävät temput pitkäaikaisille kumppaneillenne! Tuollaiset aikuisten salama-somerakkausjutut kuulostavat valitettavasti melko lapsellisilta kaikkine puolusteluineen "en tarkoittanut näin käyvän". Moraalisesti suoraselkäiset ihmiset eroavat ensin rehdisti, laittavat itsenäisen elämänsä kuntoon ja huolehtivat, että lapset pärjäävät. Sen jälkeen on ehkä aika näille kakkoskierroksen ihanille jalatalta-rakkauksille.

Terveisin lapsi, jonka äidille isä teki saman tempun. Nyt kuvioissa neljäs nainen samalla kaavalla. Onnea ja pitkää ikää parisuhteellenne! 

Setä

Aivan uskomatonta. Pettämisestä yritetään tehdä aivan hyväksyttävää puuhaa. Iloisilla naamoilla kerrotaan kaikelle kansalle miten pettäminen on mukavaa. Tuli huono olo..

Karmaiskeevielä

Pettäjän tiet kohtasivat, huonosti tossa lopulta käy. Kiima kuumottaa kun on salaista, muutaman kuukauden jälkeen ei olekaan enää niin kivaa kun arki ahdistaa ja todellisuus kolahtaa. En voi toivottaa onnea huorintelijöille ja perheenrikkojille...

Kakkanenloppuvielä

Kaksi narsistia tossa on kohdannut ja nauttii vielä julkisesti some kuhertelusta, kun lapset ja ex kärsivät. Itsekästä toimintaa. Ennustan että aika piakkoin on lasten huolto riita käräjillä, lapset käyvät psykologi hoidossa ja kyyhkyläisillä ei niin mukavaa ja lusikat uusjaossa. Se mikä on hyvää niin tietää varoa, ainakin noita jatkossa. Näin ihmisiä tuhotaan....

Vierailija

Itsellekin jäi tosi surullinen mieli jutusta... siis toki voi rakastua, mutta kuten jutun alussa kerrottiin, naisella oli kaikki hyvin.. työ, aviomies ja pienet lapset. 

Jos kaikki ei olekaan hyvin, pitäisi aikuisten mielestäni ensin lopettaa aiemmat suhteet rehellisesti eikä tuolla tavalla pettää ja sitten vielä lehden sivuille hehkuttaa. Aika rumaa aiempia puolisoita kohtaan. 

Sivut

Thread has been locked.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat