Miksi aina raskaana oleva lehden kannessa?

Vierailija

Minua niin ärsyttää, kun yhä useammin huomaan Me Naisten kansikuvassa keikistelevän jonkun juuri raskaana olevan julkkiksen maha pystyssä! Niin kuin uusimmassakin on Anna Puu! Seuraavana varmaankin joku näistä missijulkkiksista: Karita Tykkä, Ninni Laaksonen, juuri synnyttäneet Suvi Tiilikainen tai Nina Herala yms. Näin lapsettomana olisi mukava lukea enemmän juttuja myös lapsettomista naisista, eikä niin harmittavan usein perhekeskeisistä julkkisäideistä tai 40-kymppisistä odottajista... Muuten lehti on antoisaa luettavaa!

Kommentit (7)

Vierailija

Minä taas tykkään, että välillä on näitä " mammojakin " kannessa.
kahden lapsen äitinä en enää kaipaa erikseen vauva lehteä , mutta kiva on kuitenkin joskus lukea toisten raskauksista.

Vierailija

samaa mieltä, lapsettomana kaipaa juttuja lapsettomista naisista.
Mutta tulipas taas nähtyä niin hehkuva, tuleva äiti kannessa. Raskaana oleva nainen on kaunis näky!

Vierailija

Täysin samaa mieltä, tuntuu että ainoastaan lapsen saaneilla / vauvaa odottavilla naisilla on Me Naisten mielestä merkitystä ja arvoa.

Vierailija

Kamoon naiset! Aika olellista tässä naisena olemisessa on just toi ihmiskunnan geeniperinnön siirto eli suvun jatkaminen eli lapsen saaminen! Vain nainen voi saada lapsen (ainaski viel), joten jos lehden nimi on ME NAISET, niin tottakai siinä on vauva-asiaa! Kaikesta sitä pitääkin valittaa, valittaa täällä eräs valittaja :)

Vierailija

Niin onhan se selvää että vain nainen voi saada lapsia, mutta kun se nykyaikana on useimmille vaikea asia, lapsia ei välttämättä ihan kaikki pysty edes saamaankaan, niin nämä raskaushehkutukset voivat tuntua monista pahalta. Juttua lapsettomuudesta ja hoidoista toivoisin minäkin lehteen!

Vierailija

Samaa mieltä! Suurin osa naisista saa lapsia normaalisti, mutta osa meistä ei saa millään, edes hoidoilla. Toivoisin enemmän kertomuksia onnellisista lapsettomista kohtaloista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat