Kommentit (3)

Vierailija

Miksi ihmeessä ulkoisesti kaunis ja tyylikäs ihminen rakentaa itselleen noin ällöttävän imagon. Yököttävin julkisuusprofiili ikinä.

Minttu sekä Ville

Totta. Tyttö-tavallinen on päässyt parissa vuodessa 34 m2:n asunnosta luksuksen huipulle ja se kyllä näkyy. Valitettavasti, todellisena pyrkyryytenä olla "tavallinen", "mukava", "sporttinen" ja "kiva". On todella noloa lukea hänen blogejaan, joissa hän tyrkyttää "syvällistä" elämäänsä kaikelle kansalle. Eli " sporttipostauksiaan", laukku- ja lentokonepostauksiaan" Hän itse on luonut ällöttävän imagonsa, jossa ei näy syvällinen elämä ja aito arki, jota hän väittää arvostavansa. Vasta hän julisti, ettei kesähäitä tule Ennenkuin Robin on kasvanut ja nyt hän puhuu Kimistä husbandinä ja häät on ensi kesänä. Tämä tyttö-pieni pyörii fantasiamaailmassaan ja Kimi se vaan ajaa rallia. Näkyy niin selvästi ulospäin, että Kimi vähät välittää, mitä tyttö touhuaa. Voi Kimi kun näkisit tämän ahneuden läpi etkä tulisi rahoillasi huijatuksi. Ei pröystäillyt pinnallisella elämällä edellinen vaimo ei. Eli visusti takavasemmalla ja teki ihan oikeasti omia juttujaan. No, ei voi kauhalla vaatia, jos on lusikalla annettu. Kaikista kommenteista huokuu, miten kyllästynyt kansa on johonkin Minttu Virtaseen, jolla ei ole mitään uutisarvoa. Joten lopettakaa Mintusta kirjoittelu ja kertokaa kun Kimi ajaa formulaa. Kimistä me ollaan kiinnostuneita, Mintun pinnallisuudesta ei!

Vierailija

Voi teitä te kateelliset ja onnettomat ihmiset! Kimin formulamenestyksestä kyllä kirjoitetaan mediassa paljon, ihan riittävästi, että pysytään mukana, menestyksen seurannassa. Meitä on kuitenkin myös monia jotka haluamme olla jakamassa Mintun ja Kimin onnea yksityis elämässä, ihan vilpittömästi. Olemme onnellisia heidän kanssaan ja puolestaan, siksi Mintun kirjoitukset meille tervetulleita. Kirjoita ja päivitä vaan Minttu itsesi ja perheesi asioita, meitä on paljon, jotka iloitsemme sinusta ja blogistasi kannustaen, ei kateillen!

Kumma juttu tää arvostelu ja moittiminen ja suoranainen kateilu Mintulle ja MIntusta! Luen paljon mediaa, mutten koskaan semmoisia kirjoituksia joista en pidä ja jotka ei kiinosta. Miksi te luette Mintusta kirjoittelut, jos ette sitä siedä, olen sata varma, että paljon muutakin jätätte mediasta lukematta ??? sitten vielä kommentoitte, huhuhuhuuu. Kimin edellisetäkin vaimosta kirjoitettiin, mutta ei formula/Kimi yhteydessä. Hänen hevos ratsastuksesta ja opettajasta ym. hlöistä. Ei tainnut sillä parilla kiinnostukset olla yhteisiä. Näyttää siltä et, Mintun kanssa Kimi saa kaiken sen tuen mitä huippu-urheilija menestyäkseen tarvitsee. Kiitellään Minttua siitäkin, hän on oikealla asenteella Kimin rinnalla ja menestystä tulee vielä !!!

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat