Kommentit (5)

Rautapupu

Pahasti nyt haisee siltä että vihervasemmistolainen toimittajan alku on vetänyt herneen nenään tai ehkä jotain jauhoa ( siis ihan läppänä vaan ), kun jotkut ovat erimieltä kuin ko. vihervassarit. Nämä kansakuntamme helmet jotka paasaavat suvaitsevaisuudesta ja tasa-arvosta ova siitä omituista porukkaa, etteivät voi suvaita mitään joka on erimieltä kuin he itse ovat! Se siitä tasa-arvosta, vai ?

Miika Kautto

Joku toinen taisi vetää herneen nenään. Ei kukaan käskenyt lukea uutista. Suvaita erimielipiteitä, miksi meidän tarvitsisi suvaita toisten mielipiteitä kun saamme elää omassa punavihreässä kuplassamme? Jokaisella on oikeus elää omassaan. Olemme kaikki valmiita keskustelemaan tutuuksien pohjilta, niiden totuuksien jotka voidaan tarkistaa.

I do not think it means what y...

Sori, rasismi, natsiaatteiden tukeminen, sivistyksestä ja hyvinvoinnista leikkaaminen ja politiikan käyttäminen omien etujen ajamiseen heikompiosaisten etuja leikkaamalla ei liity mitenkään tasa-arvoon. Pahasti haisee nyt siltä, että taisit itse vetää herneitä nenään ja käsityksesi "tasa-arvosta" kaipaisi pikaista päivitystä. 

Me naiset: Suomalainen = natsi

Onnea toimittelijat, taas saatiin lisää rasismia Suomeen ja lisää pökköä pesään kansan kahtia jakamiseksi. Ihan järkyttäviä riman alituksia lehdeltä toisensa perään. Suomessa ei saa olla enää eri mieltä. Kansalla alkaa olla mitta täysi!

Jos se puhuu kuin natsi...

Parisataa päihteisiin mieltynyttä rasistista junttia ei ole "kansa". Kansalla alkaa olla mitta täysi rasistista öyhöttämistä ja uusnatseja, siitä puhumattakaan, että tämä rupusakki yrittää esiintyä koko kansan nimissä. :) 

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat