Kommentit (8)

sienitohtori

Suomessa kasvaa sieni nimeltään suippumadonlakki ja se auttaa tehokkaasti migreeniin jopa useita kuukausia per annos. Sienet auttavat erittäin tehokkaasti myös "sarjoittaisesta päänsärystä" kärsiviä. Tätä loistavaa lääkettä ei tietenkään mainita lääkärissä, sillä lääkäri on lääketehtaiden talutushihnassa ja lääkeyhtiöt taas eivät voi patentoida sientä. Tässä kommentissa joka sana on täysin totta.

Migreenin murtama 1-2krt/kk. E...

 Apu on jo olemassa: suomalaisen Biohitin tuote Acetium. Saa apteekista ja auttaa. Otetaan 1-2 tabua/päivä tai alkulatauksen jälkeen 1 joka toinen päivä.

 Kyllä muuten auttaa. Ainakin omalla kohdalla migreenit jäivät murto-osaan ja pääkivun iskiessä se ei ole enää kovin paha.

Vierailija

Monet sukulaiseni ovat päässeet eroon migreenistä Acetiumilla. Itse en onneksi kärsi päänsärystä, paitsi punaviinin aiheuttamasta. Siihenkin Acetium auttaa jos ottaa ennen viiniä 1-2 kapselia.
Poistaa vaarallista asetaldehydiä elimistöstä.

Vierailija

Acetium migreenitutkimus on loppusuoralla. Pian tiedämme tieteellistä faktaa toimiiko vai ei tai kuinka monella auttaa migreeniin. 

Vierailija

Ketorin 100 - lapsesta asti migreeni ollut ja tämä ensimmäinen joka oikeasti auttaa eikä turruta - silti kolme huonompaa päivää edelleenkin - mutta toimintakykyisenä.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat