Artikkelista: Parhaat nettikaupat

Sivut

Kommentit (52)

Vierailija

Wulffinkulma.fi on mainio verkkokauppa. Ehdottomasti palvelevin kaikista toimistotarvikkeiden nettikaupoista. Tarjoukset (aika huomattaviakin alennuksia välillä) vaihtuvat tiiviisti ja usein on tarjolla kivoja kaupanpäällisiä. Viimeksi taidettiin saada töihin läjä keksejä ja suklaata, jotka piristivät kummasti ;)

Vierailija

Tuo Fruugo onkin ihan uus tuttavuus mulle, pitää tsekata. Englantilainen M and M siis www.mandmdirect.fi on kanssa aika jees jos etsii merkkivaatteita suht halvalla! Se taitaa olla kauppa joka myy erien loppuja tms koska jos oma koko on menny sitä ei enää tule lisää. Mutta muuten aika kiva löytö!

Vierailija

Itseni uusi tuttavuus on korukauppa Annibella (http://www.annibella.fi). Tilasin sieltä viime viikolla, ja korut tulivat nopeasti. Nyt meinasin vielä tilata sielä korvakorut, kun on ilmaiset postikulut. Luapilivat vielä uusia tuotteita lähiaikoina, kun kyselin laukkukorujen perään... Asiallista palvelua!

Vierailija

Heh, toi fruugohan on aikamoinen floppi. Hirveet rahat laitto sen kehittelyyn ja mitään eivät ole saaneet taiaksin eikä kukaan edes tiedä mikä ihme fruugo on. ei se siitä välttämättää huono tee, mutta floippi se on silti.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat