Kommentit (9)

Ei neuroosia Jouluherkuista

Vanha totuushan on, että on tärkeämpää mitä syö Uuden Vuoden ja Joulun välissä kuin mitä syö Joulun ja Uuden Vuoden välissä. Aion noudattaa ko. ohjetta tänäkin vuonna. Rauhallista  ja Herkullista Joulua kaikile

testattu on

Höpöhöpö vinkkejä! Itse ostan 2 rasiaa suklaata ja pistän kaikki samantien naamaan jos sitä tekee mieli. Eipähän maistu suklaa enään moneen kuukauteen. Samoin sipsien kanssa syön kerralla 2 pussia, niin yök, eipä tee enään mieli.

En pysty vetämään 0-toleranssia kun sorrun kuitenkin. Myös Jutan itsensä kiduttaminen hengiltä ei onnintu minulta.

Vierailija

Mun  mielestä tämä ei kyllä toimi. Paras ettei laita palastakaan suuhun. Harva kuluttaa suklaasta saatua energiamäärää yhdistettynä muihin jouluherkkuihin. Tavoite on, että vaatekoko pysyisi samana jouluähkyn jälkeenkin. Kuka tämä Gustafsberg oikein on? mINÄKIN OSAISIN ANTAA PAREMMAT VINKIT. Käykää ulkoilemassa, hiihtämässä jos mahdollista, joka joulunpäivä ja syökää vain lihaa, vihanneksia ja juokaa viiniä.

Jouluna salaattia ja sitten sa...

Ei koske herkkuihin vaan on ns pupuvaliolla koko joulun ja muistaa lenkkeillä ja treenata, niin ei tuli syödyksi ns vääriä asioita, jotka nostavat painoa ja vahingoittavat terveyttä. Toki myös kaikki alkon tuotteet pannassa, eli normi päivä.

Yap

Meillä tehdään jouluna kiinalainen fondye. Mutta niinä Suomen-vuosina jolloin syötiin kinkkua ja laatikoita, paino putosi jouluna aina muutaman kilon. Ehkä silloin söinkin suhkoht oikein? Suklaasta en välitä, koska en muutenkana ole karkkien perään. Lakritsia kaipaan joskus harvoin..

Vierailija

Tässäkään ei kannata ampua laidasta toiseen eli terve järki käteen ja saa nauttiakkin jos milloin niin jouluna ainakin! Ja mitä sitten jos tulee pari kiloa.Ei se ole maailman loppu!

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat