Artikkelista: Ville Pusa: "Häät ovat vain ajan kysymys"

Sivut

Kommentit (20)

Vierailija

Hyvältä kuulostaa! Ja eiköhän televisioon otettaisi noin nätti säätyttö, jos vain sellainen homma Riikkaa kiinnostaa.
Pikku Danalle ehkä tulee sisaruksiakin, ja perhe kasvaa.

Vierailija

Hiukan epäilyttää aina nämä hirveet ylistyslehtijutut, kanattais varmaan ottaa rauhallisesti ja elää tätä elämää yhdessä pidempään, ennekuin ryntää suinpäin myymään juttuja elämääkin suuremmasta onnesta... "Kel onni on se onnen kätkeköön!" Toivotaan, että onni on totta ja kestää pitkään, jo Danankin vuoksi.

Vierailija

Hieno juttu kuitenkin, että Ville on löytänyt uuden rakkuden kovan menetyksen jälkeen. Ja onhan se tytöllekin parempi, että kotona on naisen malli.

Vierailija

Jos sinä menehtyisit, toivoisitko, että miehesi kuvailisi hänen ja uuden kumppaninsa elämää puolitoista vuotta myöhemmin näin:

" Emme tienneet, että tällaisia tunteita voi olla olemassakaan. "
"Jenni (edesmennyt avovaimoni) on läsnä elämässämme kuitenkin lähinnä Danan kautta."
"Häät ovat suunnitteilla ja ne ovat vain ajan kysymys"

Ville Pusan avovaimon toiveena oli, että Ville saisi mahdollisimman nopeasti rinnalleen naisen heidän yhteisen lapsensa vuoksi, antaakseen naisen mallin. Tunsin kuitenkin artikkelia lukiessani suurta surua edesmennyttä Jenniä kohtaan. "Ja vaikka olemme matkustelleet ja tavanneet paljon ihmisiä elämämme varrella, vasta nyt kummallekin tuli täysi varmuus siitä, että on löytänyt toisen puolikkaansa."

On hienoa, että ihminen pääsee eteenpäin. Toisen muistoa tulisi kuitenkin kunnioittaa.

Vierailija

Minusta juttu oli asiallinen eikä loukkaa Jennin muistoa. Päinvastoin hänenkin toiveensa on nyt toteutunut ja Villen rinnalla on sopiva nainen. Onnittelut vain!

Vierailija

Niinhän se on, ajattelin minäkin uuden kumppanin löytyneen kovin nopeasti. Miehille tyypillistä? Eivät ehkä Jennin vanhemmat hirveästi tykkää tästä artikkelista ("vasta nyt olen löytänyt toisen puolikkaani", vai mitä se Ville sanoikaan).

Vierailija

Kotiseuturakkaus on ymmärrettävä ja hyväkin asia.
Mutta minä voisin todeta samaan malliin: kun turkulaiseen rakastut, niin tiedät että suhde kestää.

Vierailija

Eikö vainajan muistoa olisi voinut vaalia, eikä lähteä jälkeenpäin korjailemaan, ettei parisuhde ollutkaan niin onnellinen kuin muut ovat luulleet. Tällainenen paikkailu ei nosta uuden liiton arvoa, vaan alentaa kuvaa Villestä itsestään.

Vierailija

Samoja ajatuksia herätti tuo maininta, etteivät olekaan olleet niin onnellisia jne, että mitä sitä nyt hyödyttää tässä vaiheessa tuoda julki. Uusi onni on hyväksytty ilman selityksiäkin, tästä tuli vaan turha miinusmerkki Villelle.

Vierailija

Totta!
Ja itseäni mietitytti se Villen lausunto siitä, että hänen ja Jennin parisuhde "ei ollut ihan sellainen kun julkisuudessa annettiin ymmärtää" = heillä meni huonosti. Sen olisi voinut jättää sanomatta...

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat