Kommentit (13)

Mariam

Nämä on taas näitä höpö, höpö kirjoituksia, roikkuvat silmäluomet uurteet otsalla ja nenänpielissä, laajentuneet ihohuokoset...ikä tekee kaikille tehtävänsä, vaikkei joisi ollenkaan alkoholia tai söisi ylenmäärin herkkuja...kyllä ne tämänpäivän sileät 50-70v:aat ovat kirurgin aikaansaaannoksia, eipä silti jos varaa olisi voisin itsekkin käydä entraamassa ulkonäköä...mutta pointti on se, että turha syyllistää ihmisiä viininaamoiksi, jotka antavat itsensä vanheta luonnollisesti, eletään ja annetaan toistenkin elää ja vanheta ilman leimaamista. hyvää loppukesää kaikille!

Vierailija

Ei ole mitään höpöpuheita! Olen seurannut ihan vain kiinnostuksesta esim. henkilöä joka käyttää n. 4-5 viinipulloa viintä viikossa. Iho on kalvakka isohuokoinen ja taikinamainen. Ole myös havainnut tupakoijahenkilön ihon se on sinipunertava ja iho huono epätasainen ja ääni puuromainen. Suklaahomeli on myös velttoihonen ja finninaamainen, johtunee sokerista.

Mutta henkilö joka hoitaa ihonsa, ei käytä alkoholia, ei tupakoi, eikä mässäile millään ruualla, hänellä on vielä 70-kymppisenä hyvä ja tasainen terveen värinen iho, josta saa useasti kehuja. 

Absolutisti

Couperosaiho ja punaiset posket. Olen absolutisti. Ja ryppyjä ikä on tuonut tullessaan. Ikävää tällaiset arviot lehdessä. Kyllä,alkoholistin tunnistaa muista seikoista. Köpöttää katkokävelyä, turvonneet kasvot, puhe sammalta, muistiongelmia. Sellainen kiva pöhötys kuin Lila Kinnusella asuntovaunu aikoihin. Ääni bassotaajuudella.

nenäapina

Minulla tulipalonaama ja paripäivää silmät kuin J virolaisen. Pseumakokin sivuoireista kärsin ja joulu piloilla. Kyynelvuodot kuin puliukoilla. Pseumo -  kehosta virtaavia jäämiä kyynelissä. Vilunväristyksiä vailla kuumetta. Ylämäkeä askeleet käyvät raskaaksi horjuen kuin puliakka räkätaudin. Alkoholi olut on ok josta ripulina keho puhdistuu. Satsasin puna pärstään Apteekki luontaiskaupat 149,90 euroa

Asiaa pohtinut.

Ihan asiatekstiä, ei mitään höpö, höpöjuttuja viinin vaaroista kasvoihin, puhumattakaan terveysvaaroista, mitä päivittäinen viinin litkiminen aiheuttaa!
Mutta monellakin on omasta mielestään hieno tapa juoda viinilasillinen päivässä, mikä kyllä pitkässä juoksussa näkyy ennenkaikkea juuri kasvoissa, niinkuin tupakkakin näkyy!
Vakavat terveysvaarat eivät näy ulkoisesti, lääkäri kertoo!
Mutta jokainen taaplaa tyylillään, mutta hyvä on kerrata päivänselvää asiaa, voi joskus mennä jakeluunkin.
Jos joskus haluaa ottaakkin on asiantuntijoiden kuulema mielestä parempi vaihtoehto ottaa enemmän kerralla, esim... 3/4 lasillista ja sitten senjälkeen taas paussia muutaman kuukauden, aina parempi mitä pitempi väli on viinikertojen välillä😊

Vierailija

No mutta mitä hyötyä sileästä naamasta ihmiselle on siinä vaiheessa, kun mullan alle tai krematorioon päätyy? Ikävä kyllä, geenit näissä ratkaisee paljon. Stressi, ihosairaudet. Auringolle altistuminen. Ei se, että naama jonkun mielestä näyttää juopon naamalle tarkoita sitä, että henkilö edes alkoholia käyttäisi eikä kaikilla väkevien käyttäjillä naama punoita. Jokaisen kasvoilla alamäki lähtee 30+ lähtee ja vauhti kiihtyy tultaessa 40+ ikään. Se on parasta vain hyväksyä ikääntymisensä. 

elokuu58

En ole asiantuntija mutta työskenneltyäni 40 vuotta ravintola-alalla tarjoilijana ja baarimestarina niin voin sanoa että kyllä viini/viinanaaman tunnistaa,sen on oppinut vaan näkemään,ihmisistä jotka käyttää runsaammin alkoholia sen näkee naamasta.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat