Kommentit (6)

Mymmeli

Ei nyt tapoihin kuulu tuossa asemassa olevalle.

Iltapuvun ei tarvitse olla kallis: Maarit Feldt-Ranta taisi juhlia kuuden euron kirpparipuvussa...

Itsenäinen

Kunnioitan Lin arvostelukykyä ja omaa päätöstä. Li on kaunis ja älykäs ihminen, joka tietää ihan itse mitä tekee. Se on aitoa itsenäisyyttä.

Linnan juhlat nykyisellään, eivät ole enää koko kansan yhteinen tapahtuma, vaan toisten rahoilla kekkuloivien näyttäytymistapahtuma, joka kaiken lisäksi maksatetaan kansalla. On monta hyvää syytä, pitää edes taukoja käynneissä, vinkiksi muillekin kansanedustajille.

Aura Aaltonen

Mielestäni ei juhlittu Li:n itsenäisyyttä, vaan eniten kunnioitettiin maamme itsenäisyyttä ja sotaveteraanien panosta. Ei se ollut pukukavalkadi, jollei kutsuttu itse sitä sellaiseksi mieltänyt.

Presidenttipari sentään arvosti ja kuunteli veteraanien kuoroa ja monta muuta isänmaallista, koskeatasoista ohjelmanumeroa.

Äänestän Jo Vas

Li on upea nainen ja tekee ihan itsenäisesti, omat päätöksensä. Siitä hatunnosto ja arvostusta hänelle ahkeruudesta ym hyvästä työstä. On typerää syyllistää Litä siitä, että tekee kuten yhä useampi kansalainen toivoo, eli pitää edes välivuoden, kyseisistä kissanristiäisistä, jotka maksatetaan köyhillä ihmisillä.

Kiitos Li ja parasta jatkoa sinulle työssäsi !

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat