Kommentit (3)

Jouni

Älä Sanna turhia murheita ota noista kommenteista. Olet upea Nainen, aina pitänyt sinusta. Jos jotain kiloja muka on, niin yksikään ei ole turhaa.

Tsemppiä sinulla.

Kadilo

Kaikki naiset eivät osaa erottaa toisistaan vapaa-ajan pukeutumista, työpukeutumista ja bilehileasua. Jos valitsee väärin, niin joko tulkitaan alipukeutuneeksi tai naisellisuuden liiallisesta korostamisesta, mikä puolestaan jättää todellisen osaamisen varjoonsa.

Työpukeutumisessa kannattaa välttää huomion kohdistumista ulkoiseen olemukseen. Silloin muut läsnäolijat kuuntelevat, mitä naisella on sanottavana.

Tasa-arvo ja käytöstavat

Ai jaa, täällä neuvotaan taas naisille pukeutumista ja selitellään, ettei kukaan kuuntele jos on väärä asu päällä.

Jos ihminen ei kykene vaikka panemaan silmiään kiinni kyetäkseen kuuntelemaan "väärin pukeutunutta ja väärän kokoista" naista, niin ehkä ongelma onkin ihan kuulijassa itsessään.

Olisi kummallista jos naisen pitäisi vaihtaa vaatteet ja laihduttaa 30 kiloa että joku "kuuntelisi". Siltikin ainakin miesväki tuijottaisi vain tissejä. Ei Timo Soinia kukaan käsek laihduttamaan ja hankkimaan oikean kokoista, istuvaa pukua, vaan hänen sanomisiaan kyllä kuunnellaan oli puheissa sisältöä tai ei. Hän on mies. Mieshän saa näyttää telttaan kääriytyneeltä parmankinkulta.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat